PEMBENTANGAN
TRUFFLEAT & UGOLINI

Hello saya Roberto Ugolini, pengasas syarikat Truffleat srl

yang telah beroperasi selama lebih daripada 10 tahun dalam pemasaran truffle segar dan produk Itali berkualiti tinggi eksklusif, dengan dan tanpa truffle.

Pasaran truffle sedang berkembang pesat, dengan trend pertumbuhan sekurang-kurangnya 12% setahun.

Syarikat kami berurusan dengan pembekalan produk gastronomi untuk saluran Horeca dan Runcit: perasa, garam, sos, makanan ringan, minyak zaitun dara tambahan, pasta, dengan dan tanpa truffle.

Di Itali, diketahui bahawa setiap wilayah mempunyai khazanah tersendiri untuk masakannya. Setiap bahan penting, bukan hanya rahsia chef dan nenek!

Saya sendiri pergi mencari khazanah ini, satu demi satu, bertemu secara peribadi setiap pengeluar, dengan itu merasai setiap produk untuk membuktikan kebaikannya, dan kemudian mencipta dua baris eksklusif yang akan saya persembahkan kepada anda.

Kami menawarkan tiga baris kecemerlangan Itali, yang pertama didedikasikan untuk pencinta truffle "TALIAN TRUFFLEAT”, yang kedua didedikasikan untuk penggemar kaviar “TALIAN CAVIAREAT” dan yang ketiga untuk pencinta masakan Itali yang sangat baik “TALIAN UGOLINI".

Anda boleh melihat katalog dan senarai harga kami dengan harga pengguna (untuk BORONG terdapat harga tersuai) dengan memuat turun PDF dalam resolusi rendah atau tinggi, klik pada pautan di atas.

ROBERTO UGOLINI
PENGASAS DAN PENGARAH JUALAN GLOBAL

e-mel: global@truffleat.com
Telefon: +393515111273
WhatsApp: +393515111273

Jika anda berminat dengan mana-mana produk LuxurEat dan ingin membincangkan kemungkinan usaha niaga, sila hubungi kami.