bakul makanan gourmet

Kotak rasa makanan gourmet LuxurEat

Jika anda ingin membuat bakul hadiah gourmet sendiri, jangan ambil banyak masa untuk berfikir, kerana membuatnya agak menyeronokkan dan juga alternatif yang murah untuk membeli. Tetapi sebelum mula menyediakan bakul hadiah, tentukan dengan teliti produk gourmet yang mana dan jumlah yang perlu disertakan.

Anda boleh memberikan bakul hadiah gourmet pada bila-bila masa, sama ada Hari Ibu atau Bapa atau hari jadi rakan anda. Anda boleh melawat kedai hasil gourmet tempatan anda, di mana anda boleh menemui pelbagai jenis produk gourmet individu yang dibungkus dengan pembungkus yang cantik. Pek bertema lain juga tersedia, seperti pek Krismas dan hari jadi.

Kaedah lain ialah membeli produk gourmet secara pukal dan kemudian buat pakej bakul individu yang kecil, menggunakan beg kain kecil atau kotak pembungkus plastik atau kertas tisu yang diisi dengan produk gourmet. Seterusnya, anda perlu mengumpul semua sudut dan mengikatnya dengan busur. Ini adalah idea lain untuk mengurangkan kos dan juga menambah sentuhan peribadi pada bakul hadiah.

Untuk pilihan produk gourmet yang lebih luas, anda juga boleh membeli produk gourmet dalam talian, yang agak mudah jika anda menggunakan istilah "luxureat" di Google dan mencari produk di tapak web kami. Selepas memutuskan apa yang hendak dimasukkan ke dalam bakul, anda perlu memilih gaya dan saiz bakul. Apabila membuat beberapa bakul, anda tidak perlu menghadkan diri anda kepada pilihan yang sama untuk semua orang. Pilihan sampah boleh menjadi peribadi dan anda juga perlu mempertimbangkan apa yang akan anda lakukan dengannya selepas kandungan telah dialih keluar.

Di laman web kami, anda akan menemui beberapa pilihan termasuk kotak merasa untuk produk truffle hitam, kotak merasa untuk produk truffle putih, kotak merasa dengan kaviar, kotak merasa dengan sos vegan dan organik dan banyak lagi! Ikuti kami untuk berita atau tulis kepada kami jika anda ingin menawarkan kotak rasa yang diperibadikan. Dengan sedikit perhatian dan mengambil kira minat dan citarasa penerima, anda boleh dengan mudah membuat bakul hadiah gourmet lebih istimewa.

Beli produk kami dan cipta bakul hadiah anda!

Item yang serupa