Memaparkan 10 keputusan

 • Cuka balsamic Modena IGP dengan truffle 100 ml

  8,43

  Perasa berasaskan cuka balsamic Modena berperisa truffle. Ia sesuai sebagai perasa pada salad, risotto, telur, daging dan keju.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pembalut berperisa truffle putih berasaskan minyak zaitun dara tambahan 100 ml

  6,60

  Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • EVO OIL Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih

  6,45 - 9,15

  Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih (ubi magnatum pico). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan dengan baik adalah hidangan kulinari. Bertekstur mentega dan licin serta penuh dengan rasa, minyak ini akan menggembirakan para gourmet yang arif dan tukang masak pemula. Dihasilkan dengan hebat dalam kelompok kecil oleh tukang yang mencelup truffle halus dalam minyak zaitun dara, minyak truffle putih kami lebih nipis daripada truffle hitam kami.

  PilihMemuatkan Selesai
 • EVO OIL Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam

  6,00 - 8,85

  Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam (ubi melanosporum vitt). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan dengan baik adalah hidangan kulinari. Bertekstur mentega dan licin serta penuh dengan rasa, minyak ini akan menggembirakan para gourmet yang arif dan tukang masak pemula. Dihasilkan dengan hebat dalam kelompok kecil oleh tukang yang mencelup truffle halus dalam minyak zaitun dara, minyak truffle hitam kami lebih kuat daripada truffle putih kami.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle putih

  5,46 - 8,97

  Perasa truffle putih berasaskan minyak zaitun extra virgin. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle putih 250 ml

  8,97

  Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih (ubi magnatum pico). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Minyak zaitun extra virgin truffle putih kosher 250 ml

  16,80

  Perasa truffle putih berasaskan minyak zaitun extra virgin. Diperakui Kosher. Minyak untuk perasa hidangan pertama, hidangan kedua, ulam, crouton dan produk lain yang serupa.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle hitam

  5,13 - 8,70

  Perisa berperisa dengan truffle hitam berasaskan minyak zaitun dara tambahan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle hitam 250 ml

  8,70

  Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam (ubi melanosporum vitt). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Vinaigrette truffle 100 ml

  8,64

  Perasa berasaskan minyak zaitun dara tambahan dan cuka balsamic Modena IGP. Ia sesuai sebagai perasa pada salad, risotto, telur, daging dan keju.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai