Paparan 1-12 hasil 40

 • Bruschetta pedas, sos tomato pedas bebas gluten 180 gr

  4,02

  Bruschetta Piccantina ialah sos tomato pedas, sesuai sebagai iringan kepada kentang goreng atau crouton semasa minuman beralkohol yang lazat, untuk bourguignonne, untuk dicadangkan dengan daging panggang dan dalam penyediaan hamburger. Untuk menyediakannya kami hanya menggunakan pulpa tomato Itali dan bahan-bahan berkualiti tinggi. Percikan cili api menjadikannya manis dan sedap.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Mentega truffle putih

  10,71 - 48,09

  Kepakaran berasaskan mentega dan truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Truffle musim panas carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Keistimewaan berdasarkan hirisan truffle musim panas dalam minyak. Diperakui Kosher. Sesuai untuk crouton dan untuk perasakan hidangan pertama.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Confit bawang merah bebas gluten dengan cuka balsamic Modena IGP 220 gr

  5,94

  Confit bawang merah dengan cuka balsamic Modena PGI ialah jem tertentu yang dicirikan oleh nota masam manis dan warna perang keunguan yang pekat. Sos ini sesuai dengan keju, ia memuliakan rasa tanpa menggembirakan rasa, atau digabungkan dengan pelbagai jenis daging. Petua: cuba dengan "Lardo di Colonnata" atau dengan "Prosciutto crudo di Parma" istimewa. Ia adalah jarang dengan rasa yang unik, nikmat untuk dihidangkan di meja.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Krim bebas gluten dan krim berasaskan truffle Bianchetto 170 gr

  5,10

  Krim Krim dan Bianchetto Truffle Cream ialah campuran sempurna Parmesan dan truffle. Rasa hebat keju yang paling penting, diperkaya dengan bau truffle. Bahan masakan Itali yang berkualiti tinggi. Resipi yang ringkas tetapi berharga, berkrim dan sesuai untuk digunakan dalam pelbagai penyediaan: sos untuk pasta atau perasa untuk nasi, inti untuk pasta yang diisi, sesuai untuk disapu pada roti bakar. Sentuhan pintar dan elegan pada meja anda!

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Krim cendawan porcini dan champignon tanpa gluten 180 gr

  4,68

  Krim cendawan Porcini dan Champignon ialah sos berkrim dengan konsistensi yang lazat, disediakan dengan lebih daripada 50% cendawan dibahagikan antara Porcini dan Champignons. Ia adalah sos vegetarian yang sempurna, disediakan dengan bahan-bahan terbaik dan boleh digunakan untuk risotto, dengan pasta segar, disapu pada roti atau sebagai asas untuk inti. Ia boleh digunakan tulen atau dicairkan dengan krim atau susu.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Keju parmesan dan krim truffle Bianchetto 80 gr

  6,66

  Kepakaran dengan Parmigiano Reggiano dan Bianchetto truffle. Sediakan sos Specialità con Parmigiano e Tartufo dalam kuali, toskan pasta, tumis selama 1/2 minit dan masukkan Parmesan untuk melengkapkan hidangan.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Krim truffle hitam bebas gluten 180 gr

  5,40

  Krim Truffle Hitam memperkayakan meja dengan rasa dan bau truffle. Resipi yang ringkas tetapi berharga, berkrim dan sesuai untuk digunakan dalam pelbagai penyediaan: sebagai sos untuk pasta atau sebagai perasa untuk nasi, sebagai inti untuk pasta yang diisi, sesuai sebagai sapuan pada roti bakar.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Articok bebas gluten dan krim truffle musim panas hitam 170 gr

  11,70

  Krim articok dengan 5% truffle musim panas hitam. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Krim cendawan porcini dan truffle putih 80 gr

  8,10

  Keistimewaan berasaskan cendawan porcini dan truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Krim Pecorino Romano DOP dengan truffle hitam berharga 80 gr

  8,64

  Kepakaran berdasarkan Pecorino Romano DOP dan truffle hitam berharga. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Sos tomato dan truffle musim panas 90 gr

  5,82

  Kepakaran berasaskan sos tomato dan truffle musim panas. Sesuai untuk perasa daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai