Cuka balsamic Modena IGP dengan truffle 100 ml

8,43

Perasa berasaskan cuka balsamic Modena berperisa truffle. Ia sesuai sebagai perasa pada salad, risotto, telur, daging dan keju.

49 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819210 COD: 9210 kategori: tag: , , ,

Perasa kami berasaskan cuka balsamic Modena yang berperisa truffle adalah hidangan masakan sebenar yang menyerlah dengan gabungan rasa yang harmoni. Perasa yang luar biasa ini dibuat dengan bahan-bahan berkualiti tinggi, menawarkan pengalaman gastronomi yang unik dan halus.

Cuka balsamic Modena PGI sudah pun menjadi produk yang berharga dengan sendirinya, dengan rasa masam manis dan ciri warna gelapnya. Dalam perasa kami, kami telah memperkayakan lagi makanan istimewa ini dengan aroma truffle, mewujudkan gabungan sempurna antara keasidan cuka dan rasa truffle yang pedas. Perasa ini sesuai untuk memperkayakan apa-apa jenis hidangan: dari salad hingga hidangan daging, keju dan telur. Nota aromatiknya digabungkan dengan indah dengan pelbagai bahan, mengubah hidangan yang paling ringkas kepada hidangan gourmet.

Cuka balsamic Modena PGI yang digunakan dalam pembalut kami diperakui dan menjamin kualiti tertinggi. Terdiri daripada cuka wain, mesti anggur pekat dan pewarna karamel E150d, ia diperkaya dengan sentuhan jus anggur pekat, yang meningkatkan lagi rasa dan teksturnya.

Truffle, salah satu bahan terbaik di dapur, menambah kesan kemewahan dan kehalusan pada perasa. Aromanya yang menyelubungi memberikan kedalaman kepada rasa cuka balsamic, mencipta keharmonian rasa yang unik dan tidak dapat dilawan.

Perasa ini adalah pilihan yang tepat untuk pencinta masakan gourmet, yang ingin meningkatkan rasa hidangan mereka dan mencipta pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan. Cuka Balsamic Modena PGI berperisa truffle kami ialah pilihan serba boleh, sesuai untuk kegunaan harian dan majlis khas. Alami keajaiban perasa yang luar biasa ini dan temui cara mengubah setiap hidangan menjadi karya seni gastronomi yang sebenar. Keghairahan kami untuk masakan haute tercermin dalam setiap titisan perasa yang lazat ini. Nikmati hidangan anda!

Bahan-bahan: Cuka balsamic Modena IGP 98,8% [cuka wain (mengandungi SULPIT), mesti anggur pekat, pewarna: karamel E150d], jus anggur pekat, perasa.

Tarikh luput: 48 bulan.

Cara penggunaan: Ia sesuai sebagai perasa untuk salad, risotto, telur, daging dan keju.

Ciri organoleptik: Warna: hitam terang Bau: pedas, asetik, ciri cuka balsamic Modena PGI dengan pembayang truffle Rasa: manis dan masam dengan rasa asetik dan truffle Keadaan: cecair

Alergen: Produk mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen ini: SULPHITES dan sulfur dioksida dalam kepekatan lebih tinggi daripada 10 ppm. Tidak mengandungi gluten. Mengandungi bahan pengawet: sulfit.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 277 / Kcal 65 Lemak 0 g yang mana asid lemak tepu 0 g Karbohidrat 12 g daripadanya gula 12 g Serat 0 g Protein 0 g Garam 0,001 ,XNUMX g

berat badan 0,100 kg
Jenama

Kadar cukai

4

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah orang yang pertama untuk mengulas “Cuka balsamik Modena IGP dengan truffle 100 ml”