Truffle musim panas carpaccio Kosher 80 gr

22,32

Keistimewaan berdasarkan hirisan truffle musim panas dalam minyak. Diperakui Kosher. Sesuai untuk crouton dan untuk perasakan hidangan pertama.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Kosher Summer Truffle Carpaccio ialah khazanah masakan sebenar, disediakan dengan bahan-bahan terpilih untuk menawarkan pengalaman rasa yang unik. Makanan istimewa ini, diperakui Kosher, sesuai untuk memenuhi selera gourmet yang paling mencabar, memberikan sentuhan kehalusan pada hidangan anda.

Protagonis utama carpaccio ini ialah pelbagai jenis truffle musim panas (Tuber aestivum vitt.), yang membentuk 60% daripada ramuannya. Haruman yang tidak dapat disangkal dan rasa aromatiknya digabungkan secara harmoni dengan unsur-unsur lain, menghasilkan campuran perisa yang akan mempesonakan deria anda.

Untuk melengkapkan penyediaan yang indah ini, minyak biji bunga matahari telah ditambah, yang dicampur dengan truffle untuk menghasilkan tekstur yang lembut dan menarik. Sebilangan kecil garam meningkatkan rasa semula jadi dan membantu mengimbangi kerumitan rasa.

Summer Truffle Carpaccio ini adalah sekutu sejati di dapur. Ia sesuai untuk digunakan sebagai perasa untuk hidangan pertama, seperti risotto atau pasta, memperkayakan setiap gigitan dengan aroma dan rasa truffle yang tidak dapat ditolak. Tambahan pula, ia sesuai untuk mencipta crouton yang lazat, menawarkan pengalaman masakan yang halus dan lazat.

Kelebihan selanjutnya dari makanan istimewa ini ialah ia tidak mengandungi gluten atau pengawet, menjadikannya sesuai untuk keperluan diet yang berbeza. Dengan profil perisanya yang canggih, Kosher Summer Truffle Carpaccio ialah pilihan yang tepat untuk mereka yang ingin menyerlahkan hidangan dengan sentuhan keanggunan dan keaslian.

Bahan-bahan: Truffle musim panas (ubi aestivum vitt.) 60%, minyak bunga matahari, garam, perasa.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Sesuai untuk crouton dan perasakan hidangan pertama.

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1599 / Kcal 389 Lemak 40,3 g yang mana asid lemak tepu 4,6 g Karbohidrat 0,4 g daripadanya gula 0,4 g Serat 5,1 g Protein 3,6 g Garam 0,44 ,XNUMX g

berat badan 0,080 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Negara asal

Italy

Kod HS

20039010

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Kosher summer truffle carpaccio 80 gr”