Kaviar Huso Huso Beluga

136,80 - 2.900,00

Kaviar daripada Huso-Huso khas (Aquafarming). Diambil daripada sekurang-kurangnya 16 tahun sturgeon matang. Telur dengan saiz butiran kira-kira 3,3 hingga 3,5 mm lebih besar.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: N / A kategori: tag: , , ,

Kaviar yang dihasilkan oleh Huso-Huso istimewa melalui proses Aquafarming yang inovatif mewakili kemuncak kecemerlangan masakan. Kaedah tercanggih ini memastikan pendekatan yang mampan untuk pengeluaran kaviar sambil memelihara dan melindungi spesies sturgeon yang berharga.

Untuk mencapai kesempurnaan, kaviar diambil daripada sturgeon matang yang berumur sekurang-kurangnya 16 tahun. Tempoh tumbesaran ini memberikan telur kualiti yang unggul dan rasa yang luar biasa, hasil penjagaan yang penuh kasih sayang dan sabar selama bertahun-tahun.

Saiz bijian roe adalah penghalusan yang unik, dengan diameter memanjang dari kira-kira 3,3 hingga 3,5 mm, meningkatkan lagi penampilan kaviar yang mewah dan menarik. Mutiara, dengan penampilannya yang licin dan kilauan yang menggoda, adalah ledakan keanggunan dan kecanggihan.

Kaviar istimewa ini adalah simfoni sensasi rasa. Bau yang kaya dan menyelubungi menjangkakan rasa luar biasa yang akan tiba, manakala rasa berpadu dalam permainan yang harmoni. Rasanya adalah perayaan nuansa paling halus, dengan nota halus dan kompleks yang mengundang selera kepada perjalanan deria yang tiada tandingannya.

Kijang kaviar Huso-Huso lebih besar, menghasilkan pengalaman rasa yang unik. Mutiara mewah ini cair di mulut dengan keanggunan, mengeluarkan kekayaan rasa yang membuatkan lelangit mengidam lebih banyak lagi.

Proses Aquafarming memberikan kaviar ini satu perwatakan yang unik dan tersendiri. Terima kasih kepada pengurusan yang mampan dan bertanggungjawab, adalah mungkin untuk menghargai kaviar tanpa menjejaskan kemandirian sturgeon di alam liar. Inovasi dan komitmen terhadap pemuliharaan sumber marin digabungkan dengan sempurna dengan kecemerlangan gastronomi, mewujudkan pengalaman kulinari yang tiada tandingannya.

Dengan setiap suapan kaviar dari Huso-Huso yang istimewa, seseorang dapat merasakan buah seni masakan dan dedikasi kepada kesempurnaan. Kaviar ini mewakili khazanah gastronomi asli, penghormatan kepada alam semula jadi dan ketukangan manusia. Nikmati setiap saat anda merasai kelazatan unik ini, sambutan rasa dan semangat untuk makanan berkualiti. Sama ada pesta, makan malam romantis atau majlis istimewa, kaviar daripada Huso-Huso istimewa akan mengubah setiap saat menjadi pengalaman kemewahan dan kecanggihan yang tidak dapat dilupakan.

Tarikh luput: 6 bulan.

berat badan N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

Jenama

Kod HS

16043100

Kadar cukai

22

Negara asal

Italy

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Beluga Huso Huso Caviar”