Kaviar Royal Baerii

43,20 - 1.480,00

Acipenser baerii roe diambil apabila berumur lebih dari 7 tahun dan mempunyai saiz butiran kira-kira 2,7 hingga 2,8 mm. Warna hitam dan kelabu. Kaviar Baerii mempunyai bau pedas dan sedikit pedas dengan ton mentega, teksturnya cair di dalam mulut dan meninggalkan sensasi rasa yang kuat, diserlahkan oleh proses pengasinan Malossol yang lembut.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: N / A kategori: tag: , , ,

Acipenser baerii roe, diekstrak dengan perhatian yang teliti daripada sturgeon yang telah mencapai kematangan lebih 7 tahun, adalah makanan istimewa masakan yang tiada tandingannya. Setiap langkah proses pembuatan dilakukan dengan mahir untuk memastikan produk yang cemerlang.

Kijang kijang ini dicirikan oleh granulometri yang halus, dengan diameter kira-kira 2,7 hingga 2,8 mm. Bentuknya yang biasa dan tekstur halus menambah sentuhan keanggunan visual dan mengundang pengalaman rasa yang luar biasa.

Palet warna roe ini adalah simfoni warna yang sebenar. Nada hitam dan kelabu bercampur dalam kontras yang mencolok, menyampaikan rasa misteri dan kecanggihan. Setiap mutiara adalah permata masakan kecil, sedia untuk memikat mata dan lelangit dengan pesona abadi.

Aroma yang terpancar dari kijang ini amat menggembirakan deria. Bau pedas yang ringan digabungkan dengan nota pedas yang halus, mewujudkan sinergi harmoni yang membelai halus deria bau dan membuka selera dengan lembut.

Tekstur roe ini adalah ilahi. Ia cair perlahan-lahan di dalam mulut, mengeluarkan letupan rasa pedas dan halus. Sensasi rasa terjalin dalam permainan yang menyenangkan, meninggalkan jejak rasa yang tidak dapat dilupakan yang menjemput anda ke rasa lain.

Kaviar Baerii ini, bekerja dengan kemahiran dan perhatian, menawarkan pengalaman masakan yang unik dan tidak dapat dilupakan. Nota menteganya menyelubungi lelangit dalam pelukan keseronokan, menawarkan seketika ekstasi gastronomi untuk dinikmati perlahan-lahan dan dihargai sehingga gigitan terakhir.

Kaedah pengasinan Malossol adalah pautan sempurna untuk meningkatkan kebaikan semula jadi kijang ini. Pengasinan yang halus membolehkan perisa asli muncul tanpa terharu, menghasilkan keseimbangan sempurna dan rasa ringan pada lelangit yang mentakrifkan kemewahan masakan yang sebenar.

Acipenser baerii roe adalah lebih daripada bahan mudah, ia adalah karya seni kulinari yang merangkumi tradisi dan kecemerlangan. Beri diri anda keseronokan merasai makanan istimewa ini, memperkayakan hidangan anda dengan pesona menarik produk yang berharga dan tidak dapat dilupakan. Alami pesona unik kaviar Baerii dan jadikan sebarang majlis istimewa sebagai perayaan masakan yang tidak dapat dilupakan.

Tarikh luput: 6 bulan.

berat badan N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

Jenama

Kod HS

16043100

Kadar cukai

22

Negara asal

Italy

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Royal Baerii Caviar”