Pembalut berperisa truffle putih berasaskan minyak zaitun dara tambahan 100 ml

6,60

Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

210 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Minyak zaitun dara tambahan kami yang berperisa dengan truffle putih adalah permata sebenar dapur, sedia untuk menggembirakan selera yang paling mencabar. Disediakan dengan minyak zaitun dara tambahan berkualiti tinggi dan diperkaya dengan aroma semula jadi truffle putih yang berharga, perasa ini akan memberikan hidangan anda nota keanggunan dan kehalusan.

Fleksibiliti menjadikannya sesuai untuk pelbagai kegunaan di dapur. Anda boleh menggunakannya sebagai perasa untuk crouton dan inti, untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, atau untuk menambah sentuhan istimewa pada omelet. Aromanya yang menyelubungi akan meningkatkan mana-mana hidangan, mengubahnya menjadi pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan.

Salah satu ciri yang paling dihargai minyak truffle putih ini adalah keupayaannya untuk menjadi asas yang sempurna untuk semua hidangan yang diperkaya dengan truffle. Nota aromatiknya berpadu indah dengan pelbagai ramuan, meningkatkan rasa setiap hidangan ke tahap tertinggi.

Minyak kami dihasilkan dengan berhati-hati, hanya menggunakan bahan berkualiti tinggi. 99% minyak zaitun dara tambahan diperkaya dengan aroma semula jadi truffle putih, dengan itu memperoleh keseimbangan sempurna antara ketulenan minyak dan keamatan truffle. Minyak zaitun extra virgin terkenal dengan ciri-ciri bermanfaatnya untuk kesihatan dan kesejahteraan, dan ia juga merupakan elemen asas masakan Mediterranean, terkenal dengan perisa tulen dan lazatnya. Dengan penambahan truffle putih, minyak ini menjadi makanan istimewa bagi penggemar makanan yang enak.

Alami keajaiban truffle putih dengan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih kami. Daripada hidangan yang paling ringkas kepada resipi yang paling canggih, perasa ini akan menawan anda dengan rasa yang unik dan tidak dapat disangkal. Sama ada anda seorang gourmet yang bersemangat atau tukang masak yang baru, minyak truffle putih ini adalah rahsia untuk membuat setiap hidangan istimewa. Nikmati hidangan anda!

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin 99%, aroma.

Tarikh luput: 24 bulan.

Kaedah pemuliharaan: Simpan di tempat yang sejuk dan kering serta jauh dari sinaran matahari.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan satu sudu teh minyak setiap orang. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

Ciri organoleptik: Rupa: cecair Warna: berbeza dari hijau ke kuning Bau: ciri truffle Rasa: buah, masak Ketekalan: cecair Keadaan: cecair

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Botol kaca.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 3676 kJ / 894 kcal Lemak: 99 g daripadanya asid lemak tepu 18 g Karbohidrat: 0 g daripadanya gula 0 g Serat: 0 g Protein : 0 g Garam: 0 g

berat badan 0,100 kg
Jenama

Kod HS

15179099

Negara asal

Italy

Kadar cukai

4

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah orang yang pertama untuk mengulas “Balut berperisa truffle putih dibuat dengan minyak zaitun dara tambahan 100 ml”