Confit bawang merah bebas gluten dengan cuka balsamic Modena IGP 220 gr

5,94

Confit bawang merah dengan cuka balsamic Modena PGI ialah jem tertentu yang dicirikan oleh nota masam manis dan warna perang keunguan yang pekat. Sos ini sesuai dengan keju, ia memuliakan rasa tanpa menggembirakan rasa, atau digabungkan dengan pelbagai jenis daging. Petua: cuba dengan "Lardo di Colonnata" atau dengan "Prosciutto crudo di Parma" istimewa. Ia adalah jarang dengan rasa yang unik, nikmat untuk dihidangkan di meja.

232 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818763 COD: 1518 kategori: tag: , , , ,

Confit bawang merah kami dengan cuka balsamic Modena PGI adalah jem tertentu, yang menonjol dengan nota masam manis dan warna perang keunguan yang pekat. Sos ini adalah permata gastronomi sebenar, mampu meningkatkan rasa setiap hidangan tanpa pernah mengatasinya, menjadikan setiap pengalaman masakan unik dan tidak dapat dilupakan.

Dengan komposisinya yang kaya dan halus, konfit ini sesuai untuk mengiringi pelbagai jenis keju, menghasilkan gabungan rasa yang mengejutkan dan memuaskan. Rasanya yang seimbang dan halus menjadikan confit sempurna juga digabungkan dengan pelbagai jenis daging, menambahkan sentuhan kelazatan pada setiap hidangan.

Petua: cubalah dengan "Lardo di Colonnata" yang terkenal, gabungan yang akan memberikan pengalaman deria yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Juga, cubalah dengan "Parma ham" istimewa dan biarkan diri anda ditakluki oleh simfoni perisa yang akan dikeluarkan.

Confit ini adalah makanan yang jarang ditemui, harta karun dengan rasa unik yang akan membolehkan anda mengejutkan tetamu anda dengan ledakan rasa dan warna. Ia benar-benar menggembirakan untuk disajikan di meja, sesuai untuk memperkaya dan meningkatkan setiap hidangan dengan keanggunan dan kecanggihannya.

Bahan-bahan yang dipilih dengan teliti adalah rahsia kejayaan confit ini. Bawang merah, 60% dalam penyediaan, dipilih dengan teliti untuk memastikan kualiti dan rasa yang maksimum. Wain Barbera d'Alba DOC, minyak zaitun dara tambahan dan cuka balsamic 3% Modena IGP memperkayakan confit dengan nota yang menyelubungi dan dalam. Garam dan gula melengkapkan resipi ini, meningkatkan rasa semulajadi bawang dan memberikan rasa yang seimbang dan harmoni pada konfit. Konfit bawang merah kami mungkin mengandungi kesan saderi, menjadikan penyediaannya lebih menarik untuk selera yang ingin tahu.

Produk ini bebas GMO, menjamin konfit asli yang menghormati alam sekitar dan pilihan makanan yang sedar. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan biarkan diri anda ditakluki oleh rasa unik confit bawang merah kami dengan cuka balsamic Modena PGI. Jadikan setiap hidangan sebagai majlis istimewa dan nikmati hidangan istimewa ini bersama orang yang anda sayangi.

Bahan-bahan: Bawang merah 60%, gula, wain Barbera d'Alba DOC, minyak zaitun dara tambahan, "cuka balsamic Modena IGP" 3% (mesti anggur masak, cuka wain), garam. Mungkin mengandungi kesan saderi. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan.

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim dengan kepingan bawang Warna: ungu tua Bau: khas bawang merah Rasa: khas bawang merah

Alergen: Mungkin mengandungi kesan saderi. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1076 kJ / 254 kcal Lemak: 0,4 g daripada asid lemak tepu 0,1 g Karbohidrat: 59 g daripadanya gula 58 g Protein: 1,9 g Garam: 0,02 .XNUMX gr

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Confit bawang merah tanpa gluten dengan cuka balsamic Modena IGP 220 gr”