Krim bebas gluten dan krim berasaskan truffle Bianchetto 170 gr

5,10

Krim Krim dan Bianchetto Truffle Cream ialah campuran sempurna Parmesan dan truffle. Rasa hebat keju yang paling penting, diperkaya dengan bau truffle. Bahan masakan Itali yang berkualiti tinggi. Resipi yang ringkas tetapi berharga, berkrim dan sesuai untuk digunakan dalam pelbagai penyediaan: sos untuk pasta atau perasa untuk nasi, inti untuk pasta yang diisi, sesuai untuk disapu pada roti bakar. Sentuhan pintar dan elegan pada meja anda!

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819265 COD: 9265 kategori: tag: , , , ,

Krim Bebas Gluten dan Krim Bianchetto Truffle ialah makanan istimewa masakan yang menggabungkan kekayaan krim dengan aroma halus truffle Bianchetto. Krim ini menawarkan pengalaman gastronomi yang mewah, memperkayakan hidangan anda dengan sentuhan keanggunan dan perisa bebas gluten.

Cendawan Porcini, termasuk Boletus edulis dan lain-lain dalam kumpulan itu, membawa rasa tanah yang kaya, manakala Agaricus bisporus, juga dikenali sebagai cendawan butang, menambah tekstur dan kedalaman rasa yang bagus. Krim, dengan kekrimannya yang menyelubungi, digabungkan secara harmoni dengan bahan-bahan lain, menghasilkan asas yang lembut dan menarik. Keju Parmigiano Reggiano DOP, dengan kerumitan dan rasa yang unik, memberikan nota rasa pada hidangan. Bawang menyumbang rasa manis yang halus, manakala Bianchetto truffle (Tuber borchii Vitt.) memberikan minyak wangi yang digariskan oleh nota kemewahan. Minyak zaitun dara tambahan menambah nota buah, manakala bawang putih dan pasli memberikan sentuhan aromatik yang menyegarkan lelangit. Secubit garam dan lada sulah mengawal keasaman dan rasa. Kehadiran asid laktik pengasid membantu mengimbangi rasa dan memberikan krim sedikit keasidan. Krim ini telah dirumus khas bebas gluten, menjadikannya sesuai untuk orang yang mempunyai keperluan pemakanan khas. Ketiadaan GMO menjamin ketulenan dan ketulenannya.

Krim Bebas Gluten dan Krim Truffle Bianchetto ialah tambahan yang berharga untuk dapur anda, sesuai untuk meningkatkan rasa hidangan seperti pasta, risotto, daging atau ulam. Jadikan setiap majlis kulinari sebagai detik kemewahan dan rasa dengan taburan bebas gluten yang lazat ini.

Bahan-bahan: Cendawan Porcini (Boletus edulis dan kumpulan rel.), minyak biji bunga matahari, cendawan champignon (Agaricus Bisporus), krim, keju Parmigiano Reggiano DOP (susu, garam, rennet) (5%), bawang, truffle musim panas (Tuber aestivum Vitt). .) 1%, garam, minyak zaitun dara tambahan, bawang putih, pasli, lada, pengasid: asid laktik; aroma. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Jangka hayat terjamin: 3/4 (18 bulan).

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: coklat muda Bau: tipikal cendawan dan truffle Rasa: tipikal cendawan dan truffle

Alergen: Mengandungi: susu. Mungkin mengandungi kacang. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1216 kJ / 295 kcal Lemak: 30 g daripada asid lemak tepu 5,4 g Karbohidrat: 1,6 g daripadanya gula 1,0 g Protein: 4,0 g Garam: 1,7 .XNUMX gr

Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Krim putar bebas gluten dan krim berasaskan truffle Bianchetto 170 gr”