Krim pistachio dengan bijirin coklat gelap 190 gr

8,70

Krim Pistachio dengan Pistachio Sicily dan bijirin gelap berasaskan 100% "Modica PGI Chocolate".

233 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Krim Pistachio dengan Cip Coklat Gelap adalah keseronokan sebenar yang menggabungkan kekayaan pistachio dengan rasa coklat gelap yang pedas. Makanan istimewa ini adalah hasil gabungan harmoni bahan-bahan berkualiti tinggi, seimbang sempurna untuk menawarkan pengalaman rasa yang luar biasa.

Asas krim ini terdiri daripada krim putih baldu dan halus. Bahan-bahan krim ini termasuk gula, campuran minyak sayuran termasuk minyak bunga matahari dan minyak isirung sawit dan kelapa sawit, susu tepung skim dan serbuk whey. Asas ini membantu memberikan konsistensi lembut dan berkrim pada krim, menyelubungi lelangit dengan rasa manis yang seimbang.

Elemen tersendiri krim ini adalah kehadiran pistachio halus. Asli pada 28% dan Sicily pistachio pada 7%, bersama-sama mereka memberikan rasa pistachio pedas yang bercampur sempurna dengan krim asas. Gabungan ini menghasilkan aroma yang tidak dapat ditolak dan nota hazelnut panggang yang akan menggembirakan deria.

Bijirin gelap berdasarkan 13% "Modica Chocolate PGI" adalah aising pada kek. Coklat hitam ini adalah permata masakan yang benar, dengan akar sejarah dan rasa yang mantap. Cip coklat gelap dicampur dengan pistachio, mencipta kontras tekstur dan perisa yang menjadikan setiap gigitan pengalaman yang unik.

Krim Pistachio dengan Cip Coklat Gelap sesuai untuk mereka yang mencari campuran rasa dan tekstur yang menarik. Dengan setiap sudu, anda akan terpikat dengan keseimbangan sempurna antara kemanisan, kelembutan dan coklat gelap dan pistachio yang pekat. Pilihan yang menakjubkan untuk dinikmati sendiri atau digandingkan dengan gula-gula, pencuci mulut dan snek istimewa.

Bahan-bahan: Krim putih (gula, minyak sayuran dan lemak (minyak (bunga matahari), lemak (sawit, isirung sawit)), susu tepung skim (10%), serbuk whey, pengemulsi (E322 lesitin bunga matahari), perasa (vanillin)), pistachio asli 28%, pistachio Sicily 7%, bijirin gelap berasaskan "coklat Modica PGI" 13%.

Tarikh luput: 24 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 2423 kJ / 582 kcal Lemak: 39,9 g daripadanya asid lemak tepu 13,52 g Karbohidrat: 47,04 g daripadanya gula 44,83 g Serat: 2,93 g Protein : 7,26 g Garam: 0,14 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Krim Pistachio dengan bijirin coklat gelap 190 gr”