Krim pistachio Sicily 190 gr

8,10

Krim pistachio Sicily "Gusto".

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Krim Pistachio Sicily ialah gabungan perisa yang sangat baik yang menggabungkan kemanisan krim putih dengan aroma pistachio yang pedas dari wilayah Sicily yang terkenal. Makanan istimewa ini telah dibangunkan secara kreatif untuk menawarkan pengalaman rasa yang luar biasa dan unik.

Asas krim ini adalah krim putih yang lazat, diperbuat daripada gabungan harmoni bahan-bahan berkualiti tinggi. Bahan-bahan krim putih termasuk gula, campuran minyak sayuran seperti minyak biji bunga matahari dan lemak dari inti sawit dan kelapa sawit. Gabungan ini memberikan krim tekstur seperti sutera dan kemanisan yang menyelubungi yang digabungkan dengan sempurna dengan aroma pistachio yang kaya.

10% susu tepung skim dan serbuk whey digabungkan dengan krim, memberikannya badan yang lembut dan baldu. Pengemulsi E322 lesitin bunga matahari bertindak sebagai pengikat, memastikan campuran seragam dan konsistensi yang licin.

Hati yang bersemangat krim ini diwakili oleh pistachio yang halus. Campuran ini menggabungkan 28% pistachio semulajadi dan 7% pistachio Sicily, datang dari salah satu wilayah yang paling terkenal kerana kualiti dan rasa yang tersendiri. Pistachio ini menambahkan nota kedalaman dan keamatan pada rasa keseluruhan krim, menawarkan wangian yang tidak dapat disangkal dan kemanisan semula jadi.

Krim Pistachio Sicily ialah pilihan yang lazat untuk memperkayakan sarapan pagi, snek atau pencuci mulut. Ia sesuai untuk disapu pada kepingan roti, biskut atau kek, tetapi juga boleh digunakan sebagai bahan untuk penyediaan gula-gula gourmet dan pencuci mulut. Gabungan bahan-bahan terpilih dan kemahiran ia dicipta menjadikan krim ini penghormatan sebenar kepada pistachio Sicily yang mengagumkan.

Bahan-bahan: Krim putih (gula, minyak sayuran dan lemak (minyak (bunga matahari), lemak (sawit, isirung sawit)), susu tepung skim (10%), serbuk whey, pengemulsi (E322 lesitin bunga matahari), perasa ( vanila)), pistachio semulajadi 28%, pistachio Sicily 7%.

Tarikh luput: 24 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 2498 kJ / 601 kcal Lemak: 44,61 g daripadanya asid lemak tepu 12,03 g Karbohidrat: 37,56 g daripadanya gula 36,66 g Serat: 3,0 g Protein : 10,85 g Garam: 0,4 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Krim pistachio Sicilian 190 gr”