Krim truffle hitam bebas gluten 180 gr

5,40

Krim Truffle Hitam memperkayakan meja dengan rasa dan bau truffle. Resipi yang ringkas tetapi berharga, berkrim dan sesuai untuk digunakan dalam pelbagai penyediaan: sebagai sos untuk pasta atau sebagai perasa untuk nasi, sebagai inti untuk pasta yang diisi, sesuai sebagai sapuan pada roti bakar.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818787 COD: 1522 kategori: tag: , , , , , ,

Krim Truffle Hitam kami ialah khazanah masakan sebenar, mampu memperkayakan meja dengan rasa dan aroma truffle yang berharga. Resipi ringkas tetapi luar biasa ini adalah keseronokan berkrim yang sesuai untuk digunakan dalam pelbagai penyediaan, menambahkan sentuhan keanggunan dan kecanggihan pada setiap hidangan.

Cendawan Champignon (Agaricus bisporus), hadir pada 50% dalam krim, memberikan kesegaran yang menyenangkan dan rasa penuh, mewujudkan sinergi yang harmoni dengan truffle hitam.

Minyak biji bunga matahari, halus dan ringan, adalah ramuan yang mengikat dan menggabungkan segala-galanya, memberikan krim kelembutan yang menyenangkan. Krim, dengan kekrimannya, menjadikan krim tidak dapat dinafikan baldu.

Bawang, yang digoreng dengan halus, memberikan sentuhan kemanisan dan kedalaman rasa, manakala minyak zaitun dara tambahan menambah nota kelazatan dan keaslian.

Truffle musim panas 1% (Tuber aestivum Vitt.) dengan aroma menyelubungi dan rasa yang unik adalah ramuan tersendiri krim ini, menjadikannya hidangan masakan asli.

Garam, bawang putih, pasli dan lada sulah meningkatkan rasa truffle hitam, mencipta gabungan rasa seimbang dan menyenangkan pada lelangit.

Pengasid asid laktik mengekalkan kesegaran krim, manakala aroma menggariskan kerumitan perisa, menjadikan penyediaan ini pengalaman masakan yang luar biasa.

Produk ini bebas GMO, menjamin krim tulen dan asli, menghormati tradisi masakan.

Krim truffle hitam adalah pilihan yang sempurna untuk memperkayakan penyediaan yang berbeza. Ia boleh digunakan sebagai sos untuk pasta, memberikan setiap hidangan sentuhan penghalusan. Ia juga sesuai sebagai perasa untuk nasi, mencipta simfoni rasa yang unik.

Krim ini sesuai sebagai pengisian untuk pasta yang disumbat, memberikan hidangan nota keanggunan dan kehalusan.

Anda juga boleh menikmatinya ditabur di atas roti bakar, mencipta bruschetta dan kanape dengan rasa yang luar biasa, untuk pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan.

Temui keseronokan menggunakan krim truffle hitam di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan dan kehalusannya. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keistimewaan merasai truffle hitam, kecemerlangan gastronomi yang sebenar. Krim Truffle Hitam akan mengubah setiap hidangan menjadi santapan untuk selera, menjadikan meja anda tempat hidangan kulinari yang halus.

Bahan-bahan: Cendawan Champignon (Agaricus bisporus) 50%, minyak bunga matahari, krim, bawang, truffle musim panas (Tuber aestivum Vitt.) 1%, garam, minyak zaitun dara tambahan, bawang putih, pasli, lada, pengasid: asid laktik; aroma. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Jangka hayat terjamin: 3/4 (18 bulan).

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: coklat muda Bau: tipikal cendawan dan truffle Rasa: tipikal cendawan dan truffle

Alergen: Mengandungi: susu. Mungkin mengandungi kesan kacang. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1193 kJ / 290 kcal Lemak: 30 g daripada asid lemak tepu 4,6 g Karbohidrat: 1,7 g daripadanya gula 1,1 g Protein: 2,5 g Garam: 1,7 .XNUMX gr

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Krim truffle hitam bebas gluten 180 gr”