Articok bebas gluten dan krim truffle musim panas hitam 170 gr

11,70

Krim articok dengan 5% truffle musim panas hitam. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

40 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819296 COD: 9296 kategori: tag: , , , , , ,

Krim Artichoke kami dengan 5% truffle musim panas hitam adalah penyediaan masakan yang lazat dan halus, sesuai untuk memperkayakan hidangan anda dengan gabungan perisa yang unik dan lazat. Krim ini telah dicipta dengan mahir untuk menawarkan kepada anda gabungan kelazatan articok yang tidak dapat dilawan dan kehebatan truffle musim panas hitam.

Articok, hadir pada 65% dalam krim, dipilih dengan teliti untuk memastikan kualiti dan rasa yang maksimum. Sayuran ini, dengan rasa halus dan tekstur baldu, digabungkan dengan truffle musim panas hitam dalam keharmonian rasa yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Minyak zaitun dara tambahan, dipilih dengan teliti, adalah ramuan yang memberikan krim kelembutan yang menyenangkan dan sentuhan keaslian. Truffle musim panas hitam, hadir pada 5%, memberikan krim aroma yang menyelubungi dan rasa yang unik, memperkayakan setiap hidangan dengan kelazatannya. Garam, pasli dan lada sulah melengkapkan resipi ini, meningkatkan rasa dan kerumitan perisa, manakala aroma semula jadi menggariskan kelazatan dan keanggunan krim.

Produk ini bebas GMO, menjamin krim tulen dan asli, menghormati tradisi masakan dan pilihan makanan yang sedar.

Bahan-bahan: Artichokes 65%, minyak zaitun dara tambahan, truffle musim panas 5% (Tuber aestivum Vitt.), garam, perasa, pasli, lada. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: 36 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan kuantiti 35/40 g produk setiap orang, menumisnya bersama-sama dengan pasta terus di dalam kuali. Jika mahu, tambah Parmesan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

Ciri organoleptik: Ketekalan: bijirin halus Warna: krim cenderung ke arah kuning Bau: tipikal produk, pekat dengan truffle Rasa: tipikal dan menyenangkan Ketekalan: padat dan padat Keadaan: pepejal

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1141 kJ / 277 kcal Lemak: 28,1 g yang mana asid lemak tepu 3,9 g Karbohidrat: 2,2 g yang mana gula 1,2 g Protein: 1,8 g

berat badan 0,170 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Krim bebas gluten daripada articok dan truffle musim panas hitam 170 gr”