Krim Pecorino Romano DOP dengan truffle hitam berharga 80 gr

8,64

Kepakaran berdasarkan Pecorino Romano DOP dan truffle hitam berharga. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819043 COD: 9043 kategori: , tag: , , , , , ,

Krim Pecorino Romano DOP dengan Precious Black Truffle ialah kecemerlangan gastronomi yang menggabungkan rasa pedas Roman pecorino DOP dengan kelazatan aromatik truffle hitam. Ciptaan indah ini dibungkus dalam balang praktikal 80 gram, sedia untuk memberikan letupan perisa kepada mana-mana dapur.

Asas krim ini dibuat dengan berhati-hati, memilih bahan-bahan berkualiti tinggi. Krim menyumbang kepada kekayaan dan kelembutan krim, manakala Pecorino Romano DOP, dibuat dengan susu, garam dan rennet, menambah kedalaman dan kerumitan rasa. Susu dan mentega keseluruhan menyumbang kepada tekstur yang lembut dan menarik. Tetapi ia adalah Truffle Hitam Berharga (Tuber Melanosporum Vitt.), hadir pada 2%, yang membawa intipati sebenar kemewahan kepada krim ini. Aroma truffle hitam yang tidak dapat disangkal berpadu indah dengan rasa pecorino yang pedas, mencipta pengalaman deria yang luar biasa. Tepung jagung digunakan untuk memberikan krim kestabilannya, menyumbang kepada tekstur yang seragam dan menyenangkan pada lelangit.

Untuk menghargai sepenuhnya kualiti krim ini, disyorkan untuk menggunakan kuantiti 35/40 gram produk setiap orang dan memanaskannya bersama-sama dengan pasta secara langsung dalam kuali. Kaedah ini membolehkan rasa digabungkan secara optimum, menghasilkan hidangan yang kaya dan lazat. Jika mahu, anda boleh menambah sedikit Parmesan untuk sentuhan tambahan rasa. Krim ini sesuai sebagai perasa untuk crostini dan hidangan pertama. Anda boleh menggunakannya untuk meningkatkan rasa hidangan kegemaran anda, memberikan mereka sentuhan keanggunan dan kecanggihan. Terima kasih kepada ketiadaan gluten dan pengawet, ia adalah pilihan yang sesuai untuk keperluan diet yang berbeza. Hiburkan selera anda dengan krim PDO Pecorino Romano dengan truffle hitam berharga ini dan jadikan setiap hidangan pengalaman gourmet yang tidak dapat dilupakan.

Bahan-bahan: KRIM, Pecorino Romano DOP (31,7%) (SUSU, garam, rennet), SUSU penuh, MENTEGA, Truffle Hitam Berharga 2% (Ubi Melanosporum Vitt.), Perisa, Tepung jagung.

Tarikh luput: 36 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan kuantiti 35/40 g produk setiap orang, menumisnya bersama-sama dengan pasta terus di dalam kuali. Jika mahu, tambah Parmesan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

Ciri organoleptik: Rupa: berbutir halus Warna: krim cenderung ke arah kuning Bau: tipikal produk, pekat dengan truffle Rasa: tipikal dan menyenangkan Ketekalan: padat dan padat Keadaan: pepejal

Alergen: Produk mengandungi bahan alahan atau produk yang mengandungi komponen ini: SUSU. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1336 / Kcal 323 Lemak 30 g yang mana asid lemak tepu 21 g Karbohidrat 2,3 g daripadanya gula 1,6 g Serat 0 g Protein 11 g Garam 1,4 ,XNUMX g

berat badan 0,80 kg
Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah orang yang pertama untuk mengulas “PDO Roman Pecorino Cream with Precious Black Truffle 80 g”