Krim Goody Pistachio Sicily 190 gr

9,90

Sicilian Pistachio Goody Cream “Gusto”.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

The Sicilian Pistachio Cream Goody adalah pengalaman rasa yang luar biasa yang meraikan keunikan pistachio Sicily. Crema lazat ini merangkumi rasa asli pistachio berkualiti tinggi, yang diperolehi terus dari wilayah Sicily yang menawan.

Komposisinya melibatkan penggunaan 40% pistachio semulajadi, menjamin keamatan rasa yang menangkap intipati pistachio. Penambahan 10% pistachio Sicily meningkatkan lagi kekayaan perisa, mewujudkan gabungan seimbang sempurna antara kedua-dua jenis pistachio.

Kemanisan dibawa ke krim terima kasih kepada penambahan gula, yang meningkatkan rasa semula jadi pistachio tanpa pernah mengatasinya. Minyak zaitun extra virgin (EVO) ialah bahan terakhir yang mengikat segala-galanya, memberikan krim tekstur seperti sutera dan nota bulat.

Goody Krim Pistachio Sicily ini lebih daripada sekadar perasa yang ringkas. Ia adalah penghormatan kepada tanah yang subur dan iklim Mediterranean yang memberikan pistachio Sicily kualiti yang luar biasa. Setiap sudu akan membawa anda terus ke suasana pulau yang meriah, manakala rasa yang kaya dan menyelubungi anda dalam pelukan gustatory yang tidak dapat ditolak.

Bahan-bahan: Pistachio semulajadi 40%, Pistachio Sicily 10%, gula, minyak EVO.

Tarikh luput: 24 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 2361 kJ / 567 kcal Lemak: 37 g daripadanya asid lemak tepu 4,79 g Karbohidrat: 43 g daripadanya gula 39 g Serat: 5 g Protein : 14 g Garam: 0 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Goody cream with pistachio from Sicily 190 gr”