Krim boleh disebarkan Pistachio 190 gr

6,60

Krim boleh sapu pistachio “Gusto”. Bahan-bahan: Krim putih (gula, minyak sayuran tidak terhidrogenasi dan lemak (minyak bunga matahari, minyak kelapa, mentega koko), susu tepung skim [12%], serbuk whey, pengemulsi (E322 soya lecithin ), perasa (vanillin)), Pistachio 20%, warna E100, E141.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Krim Spread Pistachio adalah keseronokan asli yang menggabungkan kemanisan krim putih dengan aroma pistachio yang sengit. Makanan istimewa ini adalah hasil pemilihan bahan-bahan berkualiti tinggi yang teliti, seimbang dengan pakar untuk menawarkan pengalaman rasa yang luar biasa.

Asas krim ini terdiri daripada krim putih baldu yang tidak dapat dinafikan. Bahan-bahan krim putih termasuk gula, campuran minyak sayuran tidak terhidrogenasi seperti minyak bunga matahari, minyak kelapa dan mentega koko. Campuran ini memberikan krim tekstur seperti sutera dan rasa manis yang menyelubungi.

12% susu tepung skim dan serbuk whey digabungkan dengan krim, membantu menghasilkan asas yang licin dan berkrim. Lesitin soya pengemulsi E322 membantu menstabilkan konsistensi dan memastikan hasil yang lancar.

Jantung krim boleh disebar ini diwakili oleh pistachio halus, yang membentuk 20% daripada campuran. Pistachio memberikan rasa tersendiri dan nota hazelnut panggang, mewujudkan keharmonian sempurna dengan kemanisan krim.

Pistachio Spread Cream sangat sesuai untuk mereka yang ingin menikmati rasa asli dan keharuman pistachio dalam bentuk yang serba boleh dan praktikal. Untuk disapu pada hirisan roti, tart atau biskut, krim ini akan memberikan detik-detik keseronokan dengan setiap gigitan. Pilihan yang ideal untuk memperkayakan sarapan pagi, snek atau sebarang majlis di mana anda ingin menikmati kemanisan yang luar biasa dan asli.

Bahan-bahan: Krim putih (gula, minyak sayuran tidak terhidrogenasi dan lemak (minyak bunga matahari, minyak kelapa, mentega koko), susu tepung skim [12%], serbuk whey, pengemulsi (E322 soya lecithin ), perasa (vanillin)), Pistachio 20%, warna E100, E141.

Tarikh luput: 24 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 2385 kJ / 572 kcal Lemak: 37,30 g daripadanya asid lemak tepu 14,60 g Karbohidrat: 51,60 g daripadanya gula 51,30 g Serat: 1,10 g Protein : 7,10 g Garam: 0,18 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Krim boleh sapu Pistachio 190 gr”