Kerepek durian dengan truffle putih 40 gr

7,00

Kerepek durian dihasilkan dengan buah tumbuhan genus Durio, yang merangkumi pelbagai jenis dan antara yang paling lazim ialah Durio zibethinus. Terima kasih kepada kandungan prinsip pemakanan, vitamin dan bahan nutraseutikal yang tinggi, ia ditakrifkan sebagai raja buah-buahan.

120 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8859237001654 COD: 1654 kategori: tag:

Kerepek Durian dengan Truffle Putih mewakili ciptaan istimewa yang menjemput anda menemui dimensi baharu keseronokan gastronomi. Gabungan perisa yang luar biasa ini akan memikat anda dari rasa pertama, membuatkan anda tidak sabar-sabar untuk menerokai makanan istimewa yang lazat ini.

Keistimewaan kami ialah kerangupan itu sendiri, dengan konsistensi yang akan memberikan anda 100% pengalaman deria yang unik. Asas kerepeknya terdiri daripada buah Durian yang berharga, dituai terus di Thailand, negara yang mempunyai tradisi lama dalam seni penanaman buah yang luar biasa ini. Rasanya yang tersendiri digabungkan dengan aroma halus truffle putih, menghasilkan gabungan rasa yang akan mengejutkan dan menggembirakan selera anda.

Cip dipotong tebal dan rangup, tepat untuk mengekalkan keamatan dan konsistensinya. Setiap cip ditutup dengan zaitun terbaik, yang menambah nota rasa dan sentuhan kemewahan. Selain itu, ketulan durian dan truffle putih yang banyak diagihkan secara merata pada setiap cip, memastikan setiap gigitan adalah ledakan rasa.

Aroma menyelubungi kerepek truffle kami yang paling kuat di dunia akan menyelubungi anda sepenuhnya, membawa anda ke dunia keseronokan masakan. Bahan-bahan utama termasuk 92% buah Durian, yang membentuk asas, truffle putih yang menambah nota berharga dan halus, aroma terpilih yang menguatkan pengalaman merasai dan sentuhan minyak sawit untuk rangup yang tidak dapat ditolak.

Setiap pek Kerepek Durian dengan Truffle Putih adalah jemputan untuk menemui perisa baharu, untuk menerima yang luar biasa dan menikmati makanan istimewa yang unik. Pengalaman masakan luar biasa yang akan membuatkan anda ingin menikmatinya lagi dan lagi.

Bahan-bahan: Buah durian 92%, truffle putih, perasa 6%, minyak sawit 2%.

Tarikh luput: 2 tahun.

Kaedah pemuliharaan: Simpan di tempat yang sejuk dan kering.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Kalori 147 kcal, Lemak 5 g, Kolesterol 0 mg, Natrium 2 mg, Kalium 436 mg, Karbohidrat 27 g, Serat 3,8 g, Protein 1,5 g

berat badan 0,04 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Negara asal

Italy

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Kerepek durian dengan truffle putih 40 gr”