Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle putih

5,46 - 8,97

Perasa truffle putih berasaskan minyak zaitun extra virgin. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Perasa hebat berperisa dengan truffle putih, dengan asas minyak zaitun dara tambahan, adalah makanan istimewa masakan yang sebenar. Rasanya yang halus dan aroma truffle putih yang tidak dapat disangkal menjadikannya sempurna untuk meningkatkan rasa pelbagai hidangan, mengubah setiap penyediaan menjadi pengalaman gourmet yang sebenar.

Minyak zaitun dara tambahan, dipilih dengan teliti untuk kualiti unggul dan rasa buahnya, membentuk asas yang ideal untuk mengalu-alukan bau truffle putih yang menyelubungi. Gabungan perisa ini mewujudkan sinergi gastronomi yang unik, yang menjadikan setiap hidangan istimewa dan tidak dapat dilupakan.

Perasa ini sangat sesuai untuk meningkatkan rasa crouton dan inti pembuka selera, menambah kesan kemewahan dan kecanggihan pada setiap suapan. Hidangan pertama mencapai tahap citarasa baharu berkat aromanya yang tersendiri, manakala hidangan kedua memperoleh nota keanggunan yang tiada tandingannya.

Telur dadar, dengan kesederhanaan dan kebaikannya, diubah menjadi hidangan kulinari dengan tambahan perasa ini, yang diadun halus dengan telur, mewujudkan harmoni rasa yang akan menakluki selera yang paling halus.

Tetapi kemungkinan menggunakan perasa ini tidak terhad. Anda boleh bereksperimen dengan kreativiti masakan anda, menggunakannya sebagai asas untuk semua hidangan truffle. Daripada pasta gourmet hingga risotto berkrim, daripada daging halus hingga keju yang lazat, setiap hidangan akan bertukar menjadi karya gastronomi.

Perasa ini sesuai untuk menggembirakan tetamu anda semasa makan malam istimewa atau menjadikan makan tengah hari setiap hari unik. Fleksibilitinya menjadikannya tambahan yang tidak ternilai pada dapur anda, membawakan sentuhan kemewahan dan kecanggihan untuk sebarang majlis.

Setiap titisan perasa ini akan membawa anda ke dunia perisa yang luar biasa dan sensasi rasa yang unik. Gabungan sempurna minyak zaitun extra virgin berkualiti tinggi dan aroma truffle putih yang menyelubungi akan memberikan anda pengalaman masakan yang tiada tandingan.

Temui keseronokan menggunakan perasa ini di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan dan kehalusannya. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keistimewaan menikmati truffle putih, kecemerlangan gastronomi yang sebenar. Sos berperisa truffle putih akan mengubah setiap hidangan menjadi jamuan untuk selera, menjadikan meja anda tempat yang menarik.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan satu sudu teh minyak setiap orang. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

Ciri organoleptik: Rupa: cecair Warna: berbeza dari hijau ke kuning Bau: ciri truffle Rasa: buah, masak Ketekalan: cecair Keadaan: cecair

Pembungkusan utama: Botol kaca.

berat badan N / A
Format

55 ml, 250 ml

Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

15179099

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Minyak Zaitun Ekstra Dara Truffle Putih”