EVO OIL Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih

6,45 - 9,15

Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih (ubi magnatum pico). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan dengan baik adalah hidangan kulinari. Bertekstur mentega dan licin serta penuh dengan rasa, minyak ini akan menggembirakan para gourmet yang arif dan tukang masak pemula. Dihasilkan dengan hebat dalam kelompok kecil oleh tukang yang mencelup truffle halus dalam minyak zaitun dara, minyak truffle putih kami lebih nipis daripada truffle hitam kami.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Perasa luar biasa berasaskan minyak zaitun dara tambahan yang berperisa dengan truffle putih (ubi magnatum pico) adalah kelazatan masakan yang tiada tandingannya. Fleksibiliti menjadikannya ideal sebagai perasa untuk pelbagai jenis penyediaan masakan, daripada bruschetta ringkas kepada hidangan yang lebih halus.

Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan halus adalah hidangan kulinari yang sebenar. Dengan mentega, tekstur licin dan rasa yang meriah, minyak ini adalah hidangan sebenar untuk gourmet yang arif dan tukang masak pemula.

Dihasilkan dengan indah dalam kelompok kecil oleh tukang mahir, minyak truffle putih kami adalah hasil pemprosesan yang teliti dan teliti. Truffle halus dicelup lembut dalam minyak zaitun dara, perlahan-lahan mengeluarkan aroma dan perisanya, mewujudkan perkahwinan yang sempurna antara kedua-dua ramuan.

Truffle putih, dengan aroma yang halus dan kompleks, memberikan minyak sifat yang lebih halus dan halus daripada truffle hitam kami. Keanehan ini menjadikannya sempurna untuk meningkatkan rasa hidangan tanpa pernah mengatasinya.

Fleksibiliti menjadikannya sesuai untuk perasa crouton dan inti untuk pembuka selera, memberikan mereka sentuhan kehalusan dan rasa yang unik. Hidangan pertama mencapai tahap citarasa baharu, manakala hidangan kedua diubah menjadi karya seni kulinari asli dengan penambahan perasa ini.

Telur dadar, dengan kesederhanaan dan kebaikannya, meningkat kepada kelazatan masakan, memberikan sentuhan keanggunan pada hidangan.

Perasa ini adalah pilihan yang sempurna untuk sebarang majlis, daripada makan malam istimewa hingga hidangan harian. Kesedapan dan keupayaannya untuk menambah baik sebarang hidangan menjadikannya sebagai tambahan yang tidak ternilai untuk dapur anda.

Setiap titisan minyak truffle putih ini akan membawa anda ke dunia perisa halus dan sensasi rasa yang unik. Aroma truffle putih yang menyelubungi, digabungkan dengan kelembutan minyak zaitun dara tambahan, akan menjadikan setiap hidangan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

Temui keseronokan menggunakan perasa ini di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan dan kehalusannya. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keistimewaan merasai truffle putih, kecemerlangan gastronomi yang sebenar. Pembalut minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih akan mengubah setiap hidangan menjadi jamuan untuk selera, menjadikan meja anda tempat hidangan kulinari yang halus.

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin 99%, aroma.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan satu sudu teh minyak setiap orang. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Gunakan dara tambahan yang lazat ini dengan berhati-hati untuk menghabiskan sup, sos, kentang atau pasta. Siram perlahan-lahan di atas antipasti, daging yang telah dimasak atau piza semasa mereka menuju ke meja untuk mendapatkan tambahan rasa truffle. Atau gunakannya untuk menambah kelainan gourmet pada kentang goreng buatan sendiri.

Ciri-ciri organoleptik: Minyak zaitun dara tambahan kami yang berperisa truffle putih adalah halus, lazat dan menyelerakan. Ramai merasakan sedikit bawang putih dalam rasa dan aroma keseluruhannya, bercampur dengan rasa cendawan yang samar dan rona mentega yang kaya. Lebih halus daripada truffle hitam kami, harta ini akan membuatkan mulut anda berair!

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 3676 / Kcal 894 Lemak 99 g yang mana asid lemak tepu 18 g Karbohidrat 0 g daripadanya gula 0 g Serat 0 g Protein 0 g Garam 0 ,XNUMX g

berat badan N / A
Format

100 ml, 250 ml

Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

15179099

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah orang yang pertama untuk mengulas “MINYAK EVO Minyak zaitun dara tambahan berperisa truffle putih”