EVO OIL Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam

6,00 - 8,85

Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam (ubi melanosporum vitt). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan dengan baik adalah hidangan kulinari. Bertekstur mentega dan licin serta penuh dengan rasa, minyak ini akan menggembirakan para gourmet yang arif dan tukang masak pemula. Dihasilkan dengan hebat dalam kelompok kecil oleh tukang yang mencelup truffle halus dalam minyak zaitun dara, minyak truffle hitam kami lebih kuat daripada truffle putih kami.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Perasa luar biasa ini, berasaskan minyak zaitun extra virgin yang berperisa truffle hitam (ubi melanosporum vitt), adalah makanan istimewa masakan yang sebenar. Fleksibiliti menjadikannya ideal sebagai perasa untuk pelbagai jenis penyediaan masakan, daripada bruschetta ringkas kepada hidangan yang lebih rumit.

Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan halus adalah kegembiraan untuk lelangit. Dengan perwatakan mentega dan konsistensi yang lembut, mereka menampilkan diri mereka sebagai khazanah gastronomi sebenar, mampu memuaskan gourmet yang paling mencabar dan tukang masak baru yang bercita-cita tinggi.

Dihasilkan dengan indah dalam kelompok kecil oleh tukang mahir, minyak truffle hitam kami adalah hasil ketukangan yang teliti dan teliti. Direndam dengan berhati-hati dalam minyak zaitun dara, truffle hitam yang berharga perlahan-lahan mengeluarkan aroma dan perisanya, memberikan minyak itu watak yang tegas dan tidak dapat ditolak.

Truffle hitam, dengan kerumitan minyak wanginya, memberikan minyak keamatan yang lebih ketara daripada minyak truffle putih kami. Ini menjadikannya sempurna untuk memperkayakan sebarang hidangan, memberikan rasa yang kuat dan menyelubungi yang menakluki deria.

Fleksibiliti menjadikannya sempurna untuk perasa crouton dan inti untuk pembuka selera, meningkatkan rasa hidangan dan menambah nota kemewahan dan kehalusan. Hidangan pertama mencapai tahap citarasa baharu, manakala hidangan kedua diubah menjadi karya seni kulinari dengan penambahan perasa ini.

Omelet, dengan kesederhanaan dan kebaikannya, meningkat kepada kelazatan masakan, bertukar menjadi keseronokan untuk selera.

Pakaian ini adalah pilihan yang sempurna untuk sebarang majlis, daripada makan malam romantis hingga makan tengah hari keluarga. Kesedapan dan keupayaannya untuk menaikkan mana-mana hidangan menjadikannya tambahan yang tidak ternilai untuk dapur anda.

Setiap titisan minyak truffle hitam ini akan membenamkan anda dalam dunia perisa yang luar biasa dan sensasi rasa yang unik. Aroma truffle hitam yang menyelubungi, digabungkan dengan kelembutan minyak zaitun dara tambahan, akan menjadikan setiap hidangan pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

Temui keseronokan menggunakan perasa ini di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan dan kehalusannya. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keistimewaan merasai truffle hitam, kecemerlangan gastronomi yang sebenar. Pembalut minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam akan mengubah setiap hidangan menjadi santapan untuk selera, menjadikan meja anda tempat hidangan kulinari yang halus.

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin 99%, aroma.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan satu sudu teh minyak setiap orang. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Gunakan minyak yang indah ini dengan berjimat-cermat untuk menyiapkan sup, sos, kentang atau pasta. Siram perlahan-lahan di atas pembuka selera, daging masak atau piza untuk menambah sedikit rasa truffle semasa mereka menuju ke meja, atau gunakannya untuk menambah kelainan gourmet pada kentang goreng buatan sendiri.

Ciri-ciri organoleptik: Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam ini mempunyai rasa yang pedas dan bersahaja, dan sedikit sebanyak dapat membantu! Aromanya musky dan buah-buahan dan rasanya kompleks dan biasa, sesuai dengan keluarga cendawannya, kaya dan teguh.

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 3676 / Kcal 894 Lemak 99 g yang mana asid lemak tepu 18 g Karbohidrat 0 g daripadanya gula 0 g Serat 0 g Protein 0 g Garam 0 ,XNUMX g

berat badan N / A
Format

100 ml, 250 ml

Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

15179099

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah orang yang pertama untuk mengulas “MINYAK EVO Minyak zaitun dara tambahan berperisa truffle hitam”