Pistachio dan pate bawang putih 190 gr

11,76

Pistachio dan bawang putih patè “Gusto”.

2 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819463 COD: 9463 kategori: tag: , , , , ,

Pistachio "Gusto" dan garlic patè kami adalah hidangan kulinari sebenar, yang meningkatkan kelazatan pistachio Sicily dan rasa pedas bawang putih, menggabungkan dua bahan berkualiti tinggi dalam kombinasi yang sempurna. Patè ini adalah penghormatan kepada tradisi Sicily, di mana pistachio sentiasa dianggap sebagai khazanah masakan yang benar.

Dengan 48% pistachio asli dan 12% pistachio Sicily, Patè kami menawarkan rasa pistachio Sicily yang asli dan tidak dapat disangkal, diperkaya dengan kelembutan yang diberikan oleh minyak biji bunga matahari. Pistachio dipilih dengan teliti untuk menjamin rasa yang pedas dan tulen, membawa semua pesona Sicily ke meja. Bawang putih, hadir pada 0,5%, menambah nota rasa dan aroma yang menentukan pada Patè, menghasilkan gabungan yang menyelubungi dan memuaskan. Bawang putih telah dipilih dengan teliti untuk menjamin rasa yang seimbang dan harmoni, tanpa mengganggu. Serpihan kentang melengkapkan resipi ini, memberikan Patè konsistensi yang lembut dan baldu, yang cair di dalam mulut, memberikan pengalaman rasa yang unik. Garam meningkatkan rasa pistachio dan bawang putih, menjamin keseimbangan sempurna antara pelbagai bahan dan menjadikan Pate kami pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan.

Pistachio "Gusto" dan garlic patè kami sesuai untuk memperkayakan hidangan anda dengan sentuhan keaslian dan keaslian. Sesuai untuk disapu pada crouton atau roti bakar, ia juga boleh digunakan sebagai perasa untuk hidangan pertama, seperti pasta atau nasi, memberikan mereka rasa yang unik dan halus. Terima kasih kepada kekrimannya dan rasa pistachio dan bawang putih yang menyelubungi, Patè ini sangat cantik dengan keju, daging, ikan dan sayur-sayuran, memperkayakan setiap hidangan dengan keanggunan dan kehalusannya.

Biarkan diri anda ditakluki oleh aroma dan rasa Sicily dengan pistachio "Gusto" dan bawang putih patè kami. Produk tulen dan berkualiti tinggi, yang akan menggembirakan selera anda dan tetamu anda. Manjakan diri anda dengan detik-detik keseronokan dan perkongsian dengan menikmati krim yang lazat ini, dan temui rasa sebenar pistachio Sicily asli yang digabungkan dengan aromatik bawang putih. Dengan pistachio "Gusto" dan garlic patè kami, setiap gigitan menjadi pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan, di mana tradisi bercampur dengan kebaikan bahan-bahan terbaik.

Bahan-bahan: Pistachio semulajadi 48%, Pistachio Sicily 12%, minyak bunga matahari, bawang putih 0,5%, kepingan kentang, garam.

Tarikh luput: 18 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 3213 kJ / 782 kcal Lemak: 76,8 g daripadanya asid lemak tepu 4,0 g Karbohidrat: 11,3 g daripadanya gula 1,4 g Serat: 3,9 g Protein : 7,0 g Garam: 0,4 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pistachio and garlic pate 190 gr”