Pistachio Sicily pesto 190 gr

11,34

Sicily pistachio pesto “Gusto”.

7 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819456 COD: 9456 kategori: tag: , , , ,

Pistachio Sicily Pesto "Gusto" kami ialah perjalanan perisa sebenar di tanah Sicily, dengan rasa pedas dan ciri khas pistachio berkualiti. Sos ini merupakan penghormatan kepada kekayaan dan kebaikan buah yang berharga ini, tipikal dari tanah Sicily, dan akan memenangi anda dengan rasa asli dan menyelubunginya.

Dengan 48% pistachio asli dan 12% pistachio Sicily, Pesto kami adalah hidangan sebenar untuk selera, memberikan anda aroma pedas dan rasa berkrim yang tidak dapat dilawan dari pistachio Sicily. Penjagaan dalam pemilihan bahan menjadikan sos ini sebagai makanan istimewa yang unik dan berkualiti tinggi. Minyak biji bunga matahari, dipilih dengan teliti, adalah bahan yang mengikat dan menggabungkan unsur-unsur sos, memberikan kelembutan yang menyenangkan dan menjadikannya lebih berkrim dan lazat. Kesederhanaan dan ketulenan Sicily Pistachio Pesto "Gusto" kami juga dinyatakan melalui garam, yang meningkatkan rasa pistachio tanpa pernah mengatasinya.

Pesto ini adalah pilihan yang tepat untuk memperkayakan hidangan anda dengan sentuhan keaslian yang diperhalusi. Sesuai untuk perasa pasta segar, risotto, bruschetta atau hanya disapu pada roti berkerak, Pistachio Pesto Sicily kami mampu menaikkan sebarang hidangan ke tahap kebaikan dan kepuasan yang unik. Terima kasih kepada rasa yang tidak dapat disangkal, sos ini sangat cantik dengan pelbagai penyediaan, menambahkan sentuhan keaslian dan keaslian pada meja anda.

Biarkan diri anda ditakluki oleh aroma dan rasa Sicily dengan pesto pistachio "Gusto" kami. Produk tulen dan berkualiti tinggi, yang akan menggembirakan selera anda dan tetamu anda. Manjakan diri anda dengan detik-detik keseronokan dan perkongsian dengan menikmati sos yang lazat ini, dan temui rasa sebenar pistachio Sicily yang asli. Dengan Pistachio Pesto "Gusto" Sicily kami, setiap gigitan menjadi pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan, di mana tradisi bercampur dengan kebaikan bahan-bahan terbaik.

Bahan-bahan: Pistachio semulajadi 48%, Pistachio Sicily 12%, minyak bunga matahari, garam.

Tarikh luput: 18 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 3022 kJ / 733 kcal Lemak: 73 g daripadanya asid lemak tepu 7,8 g Karbohidrat: 4,9 g daripadanya gula 2,7 g Serat: 6,4 g Protein : 11 g Garam: 0,7 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Sicilian pistachio pesto 190 gr”