Pesto dengan cendawan pistachio dan porcini 190 gr

9,60

Pistachio pesto dan cendawan porcini "Gusto".

18 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819449 COD: 9449 kategori: tag: , , , , ,

Pistachio “Gusto” dan pesto cendawan porcini kami adalah hidangan istimewa masakan yang akan memikat hati anda dengan rasa yang unik dan menyelubungi. Gabungan luar biasa pistachio semulajadi dan pistachio Sicily ini, digabungkan dengan keamatan cendawan porcini, akan menghasilkan sos yang berharga dan tidak dapat dinafikan.

Dengan 48% pistachio asli dan 12% pistachio Sicily, sos ini merupakan penghormatan kepada kekayaan dan kebaikan buah berharga ini, tipikal dari tanah Sicily. Rasa pedas dan halus pistachio bercampur dengan aroma cendawan porcini yang menyelubungi, menghasilkan gabungan rasa yang seimbang dan memuaskan. Minyak biji bunga matahari, dipilih dengan teliti, adalah bahan yang mengikat dan menggabungkan unsur-unsur sos, memberikan kelembutan dan kelembutan yang menyenangkan. Cendawan porcini, hadir pada 0,5%, memberikan sos rasa yang menyelubungi dan lazat, memperkayakan setiap hidangan dengan keamatan dan kedalaman rasa. Garam dan aroma melengkapkan resipi ini, meningkatkan rasa pistachio dan cendawan porcini, tanpa pernah mengatasinya.

Pistachio “Gusto” dan pesto cendawan porcini kami sesuai untuk memperkayakan hidangan anda dengan sentuhan kehalusan dan keaslian. Dengan rasa yang unik dan tidak dapat dinafikan, sos ini akan memberikan kelainan istimewa kepada hidangan pertama seperti pasta dan risotto, tetapi ia akan sama lazat pada crouton, bruschetta atau sapuan pada roti segar. Juga untuk perasa daging dan keju, sos ini terbukti menjadi pilihan yang sempurna untuk meja yang halus dan memuaskan.

Rasanya yang berkrim dan rasa pedas menjadikannya makanan istimewa untuk dinikmati bersama orang tersayang. Tambahkan sentuhan "Gusto" pada hidangan anda dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan pistachio dan cendawan porcini. Pistachio “Gusto” dan Porcini Mushroom Pesto kami ialah pilihan ideal untuk gourmet yang ingin meneroka nuansa rasa baharu dan mencipta pengalaman kulinari yang tidak dapat dilupakan. Hiburkan selera anda dan tetamu anda dengan sos yang lazat ini, dan manjakan diri anda dengan detik-detik keseronokan gastronomi yang asli.

Bahan-bahan: Pistachio asli 48%, Pistachio Sicily 12%, Minyak biji bunga matahari, cendawan porcini 0,5%, garam, perasa.

Tarikh luput: 24 bulan.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 3387 kJ / 816 kcal Lemak: 85,4 g daripadanya asid lemak tepu 4,5 g Karbohidrat: 2,4 g daripadanya gula 1,6 g Serat: 3,8 g Protein : 7,6 g Garam: 0,4 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pistachio pesto dan cendawan porcini 190 gr”