Pesto Genovese organik bebas gluten 180 gr

4,95

Pesto Genoa Organik disediakan dengan bahan-bahan terpilih iaitu bahan mentah organik, dan formulasinya telah direka untuk menawarkan produk yang baik pada harga yang sangat menarik. Ciri utamanya ialah rasa seimbang dan tekstur berkrim. Produk sensasi untuk digunakan dengan kedua-dua pasta dan pembuka selera.

315 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818879 COD: 1540 kategori: tag: , , , , , , ,

Pesto Genoese organik kami adalah hasil penjagaan yang teliti dan pemilihan bahan mentah, semuanya organik sepenuhnya, untuk menawarkan produk berkualiti tinggi kepada anda pada harga yang sangat menarik. Formulasi kami diilhamkan dengan tujuan untuk mengekalkan ciri-ciri pesto Genoa tradisional yang utuh, menjamin rasa yang seimbang dan tekstur berkrim, yang akan menjadikan setiap hidangan pengalaman kuliner yang tidak dapat dilupakan.

Setiap ramuan telah dipilih dengan teliti untuk menjamin keaslian dan kebaikan maksimum. Minyak zaitun dara tambahan, yang berasal dari pertanian organik, memberikan pesto rasa pedas dan menyelubungi, diperkaya dengan haruman basil Itali, juga ditanam mengikut kaedah organik, yang memberikan pesto aroma segar dan aromatik yang khas. Kacang cajou, juga dari pertanian organik, memberikan rasa manis yang halus dan konsistensi berkrim yang menyenangkan kepada pesto, menjadikannya lebih menarik dan menyenangkan di lelangit. Keju yang diperoleh daripada susu organik, dengan keseimbangan rasa yang betul, melengkapkan resipi lazat ini, memberikan pesto Genoese identiti aslinya. Untuk memaniskan pesto secara semula jadi, kami menggunakan sirap beras organik, yang memberikan sentuhan sedikit manis tanpa menjejaskan keseimbangan rasa. Kacang pain, yang dipilih antara yang terbaik dan berasal dari pertanian organik, menambahkan rasa kerangupan dan rasa yang unik pada pesto Genoese kami. Bawang putih, dengan aroma ciri dan rasa yang kuat, memberikan sentuhan keamatan kepada resipi, sesuai untuk meningkatkan rasa pesto dan memberikannya watak yang jelas. Asid askorbik, antioksidan semulajadi yang kuat, mengekalkan kesegaran bahan, memastikan pesto mengekalkan sifat organoleptiknya secara utuh dari semasa ke semasa. Asid sitrik, pengawal selia keasidan semula jadi, membantu mengimbangi rasa dan menjadikan pesto lebih enak. Pesto Genoese organik kami bebas sepenuhnya daripada organisma diubah suai secara genetik (GMO), kerana kami percaya pada ketulenan dan keaslian produk kami.

Dengan pesto Genoese organik kami, anda boleh menikmati kebaikan tradisi Itali dalam setiap sudu dan memperkayakan setiap hidangan dengan rasa yang tidak dapat disangkal. Sesuai untuk perasa pasta dan hors d'oeuvres, produk sensasi ini akan menjadi pilihan ideal untuk semua mereka yang suka menikmati masakan organik terbaik tanpa melepaskan kenikmatan pesto Genoa yang asli dan lazat.

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin*, basil Itali* 34%, kacang cajou*, keju* (susu*, rennet, garam), sirap beras*, garam, kacang pain*, bawang putih*, antioksidan: asid askorbik, keasidan: sitrik asid. * biologi. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri-ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: hijau gelap Bau: tipikal selasih Rasa: tipikal selasih

Alergen: Mengandungi: kacang dan susu. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga: 2398 kJ / 582 kcal Lemak: 60 g daripadanya asid lemak tepu 10 g Karbohidrat: 5,4 g daripadanya gula 1,5 g Protein: 4,1 g Garam: 2,8 g

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pesto alla Genovese 180 gr organik tanpa gluten”