Pesto alla Genovese bebas gluten 180 gr

3,45

Pesto alla Genovese disediakan hanya menggunakan basil Itali (36%). Bau harum selasih digabungkan dengan nota kuat keju Itali yang sangat baik: Pecorino. Dengan cara ini semua bahan bergabung untuk mencipta resipi dengan konsistensi yang lebih tebal: sesuai untuk kedua-dua hidangan pertama dan sos yang boleh disebarkan.

410 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818800 COD: 1526 kategori: tag: , , , , , , , ,

Pesto alla Genovese ialah makanan istimewa masakan yang disediakan dengan berhati-hati, hanya menggunakan selasih Itali terbaik (36%). Bau kemangi yang halus dan beraroma berpadu harmoni dengan nota pedas keju Itali yang sangat baik: Pecorino Romano DOP.

Ia adalah tepat dalam gabungan bahan-bahan yang dipilih dengan teliti ini bahawa resipi untuk Pesto alla Genovese dilahirkan, sos dengan konsistensi pekat dan berkrim, yang mampu meningkatkan sebarang hidangan.

Minyak biji bunga matahari, halus dan ringan, adalah bahan yang mengikat dan menggabungkan segala-galanya, memberikan kelembutan yang menyenangkan kepada sos. Basil Itali, ditanam dengan penuh perhatian dan semangat, memberikan kesegaran dan keharuman kepada penyediaan.

Gajus, dengan kelazatan dan rasa yang sedikit manis, memberikan rasa berkrim yang menyenangkan pada sos, manakala kacang pain menambah sentuhan kerangupan dan rasa yang unik.

Keju Pecorino Romano DOP, dihasilkan dengan susu kambing biri-biri dan berumur mengikut tradisi, adalah elemen tersendiri resipi ini. Keamatan dan kerumitan perisanya digabungkan dengan selasih, menghasilkan campuran yang tidak dapat ditolak untuk lelangit.

Bawang putih, dengan kepedasannya, memberikan watak dan keperibadian sos, manakala garam menambah jumlah perisa yang betul, mengimbangi rasa keseluruhannya.

Asid askorbik antioksidan dan pengatur keasidan asid sitrik membantu mengekalkan kesegaran dan kualiti bahan, menjamin penyediaan yang sangat baik.

Nota penting ialah produk itu bebas GMO, untuk menjamin pesto yang tulen dan asli, menghormati tradisi masakan Itali.

Pesto alla Genovese ialah pilihan yang sesuai untuk perasa kedua-dua hidangan pertama dan sos boleh disapu. Pasta, dalam format yang paling pelbagai, diubah menjadi karya seni masakan asli, manakala sos yang boleh dihampar memperkayakan setiap hidangan, menjadikannya pengalaman yang unik dan tidak dapat dilupakan.

Temui keseronokan menggunakan Pesto alla Genovese di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan dan kehalusannya. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keistimewaan merasai pesto Itali, kecemerlangan gastronomi yang sebenar. Pesto alla Genovese akan mengubah setiap hidangan menjadi santapan untuk selera, menjadikan meja anda tempat hidangan kulinari yang halus.

Bahan-bahan: Minyak bunga matahari, selasih Itali (36%), kacang gajus, garam, keju Pecorino Romano DOP (susu biri-biri, garam, rennet), kacang pain, bawang putih, antioksidan: asid askorbik; pengatur keasidan: asid sitrik. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Jangka hayat terjamin: 3/4 (18 bulan).

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri-ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: hijau gelap Bau: tipikal selasih Rasa: tipikal selasih

Alergen: Mengandungi: kacang dan susu. Mungkin mengandungi kesan kacang dan kacang lain. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1963 kJ / 476 kcal Lemak: 48 g daripada asid lemak tepu 6,5 g Karbohidrat: 4,6 g daripadanya gula 1,9 g Protein: 5,2 g Garam: 2,4 .XNUMX gr

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pesto alla Genovese 180 gr tanpa gluten”