Pesto truffle pistachio musim panas 190 gr

10,20

Perasa berasaskan pesto pistachio dengan truffle musim panas.

22 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819500 COD: 9500 kategori: tag: , , , , , ,

Summer Truffle Pistachio Pesto Dressing kami ialah makanan istimewa kulinari yang menggabungkan dua bahan masakan Itali yang paling berharga dan disukai: pistachio Sicily dan truffle musim panas. Gabungan yang luar biasa ini memberikan perasa rasa yang unik dan tidak dapat ditolak, sesuai untuk memperkaya dan mempertingkatkan penyediaan masakan anda.

Pistachio ialah protagonis yang tidak boleh dipertikaikan bagi pesto ini, dengan 48% pistachio asli dan asli dan 12% pistachio Sicily, dipilih dengan teliti untuk menjamin kualiti dan keamatan rasa. Pistachio ialah kecemerlangan Sicily sebenar, terkenal dengan warna hijau pekat dan rasa manis dan mentega sedikit.

Truffle musim panas, dengan 0,4%, menambah kemewahan dan kehalusan pada perasa. Truffle musim panas, juga dikenali sebagai Tuber aestivum Vitt., ialah pelbagai truffle berharga yang dihargai kerana aromanya yang halus tetapi tidak dapat disangkal. Truffle ini memberikan pesto nuansa tanah dan sedikit pedas, memperkaya rasa pistachio dan mewujudkan sinergi rasa yang akan menawan selera anda. Minyak biji bunga matahari digunakan dalam penyediaan pesto untuk memberikan konsistensi berkrim dan halus, yang sesuai dengan rasa pistachio dan truffle musim panas. Garam hadir untuk mengimbangi rasa dan meningkatkan ciri-ciri dua bahan utama. Pesto truffle pistachio musim panas kami ialah perasa serba boleh dan sesuai untuk banyak penyediaan masakan. Anda boleh menggunakannya untuk menyedapkan pasta, memperkayakan hidangan anda dengan sentuhan keaslian halus. Ia juga sangat baik untuk meningkatkan pembuka selera dan minuman beralkohol, mungkin disapu pada crouton atau digabungkan dengan keju halus.

Perasa ini sesuai untuk mereka yang ingin memperkayakan hidangan mereka dengan bahan-bahan halus dan berkualiti tinggi. Gabungan unik pistachio dan truffle musim panas menjadikannya pilihan yang sempurna untuk penggemar makanan dan pencinta masakan gourmet. Pilih saus pesto truffle pistachio musim panas kami untuk mengubah setiap hidangan menjadi pengalaman kulinari yang tidak dapat dilupakan, memperkaya selera anda dengan rasa yang luar biasa dan juadah gastronomi haute. Dengan bahan-bahan pilihan kami dan semangat untuk kualiti, kami yakin perasa ini akan menjadi kegemaran di dapur anda. Cubalah dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikannya yang unik dan tidak dapat dinafikan.

Bahan-bahan: Pistachio 48%, Pistachio Sicily 12%, minyak bunga matahari, truffle musim panas 0,4%, garam, perasa.

Tarikh luput: 24 bulan.

Alergen: Mungkin mengandungi kacang lain: badam, hazelnut. Pistachio BUKAN EU, Pistachio EU.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 2897 / Kcal 702 Lemak 67 g daripadanya asid lemak tepu 7,9 g Karbohidrat 9,2 g daripadanya gula 2,7 g Protein 12,2 g Garam 0,115 g

berat badan 0,190 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pistachio pesto with summer truffle 190 gr”