Pesto merah organik bebas gluten 180 gr

4,95

Pesto merah organik, resipi yang boleh disimpan pada suhu bilik selama 18 bulan, disediakan dengan bahan mentah yang diperoleh sepenuhnya daripada pertanian organik dan diproses sepenuhnya dengan minyak zaitun dara tambahan, pulpa tomato Itali dan tomato kering matahari. Hanya produk yang luar biasa, berkrim dan wangi. Sesuai untuk mereka yang ingin merasai produk dengan kepastian bahawa bahan mentah diperolehi sepenuhnya daripada pertanian organik.

38 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818886 COD: 1542 kategori: tag: , , , , , , ,

Pesto Merah Organik kami ialah resipi yang luar biasa dan permata sebenar masakan organik. Sos yang lazat ini boleh disimpan pada suhu bilik selama 18 bulan, berkat penggunaan bahan berkualiti tinggi yang diperoleh secara eksklusif daripada pertanian organik, diproses dengan berhati-hati dan bersemangat.

Penggunaan minyak zaitun dara tambahan, salah satu protagonis masakan Mediterranean kami, membantu memberikan pesto merah rasa berkrim yang unik dan aroma yang kaya dan menyelubungi, yang sesuai dengan bahan-bahan lain. Pulpa tomato Itali, dipilih dengan perhatian dan berhati-hati, memberikan pesto nota kesegaran dan kemanisan semula jadi, meningkatkan rasa sos ke tahap yang lebih tinggi. Tomato yang dikeringkan dengan matahari, dengan kandungan 9%, adalah elemen pencirian resipi ini, memberikan pesto warna merah pekatnya yang tersendiri dan rasa yang pekat dan lazat. Basil Itali, yang terdapat pada 6% dalam sos, adalah elemen asas untuk memberikan pesto aroma yang unik dan asli, yang menjadikan sos ini sebagai makanan istimewa yang sebenar. Kacang Cajou, keju, bawang putih dan garam melengkapkan resipi ini, menambah nota krim dan rasa yang akan menjadikan setiap hidangan istimewa dan tidak dapat dilupakan.

Pesto Merah Organik kami ialah pilihan yang tepat untuk mereka yang mementingkan kualiti dan kelestarian alam sekitar, kerana ia hanya mengandungi bahan-bahan daripada pertanian organik, tanpa menggunakan organisma diubah suai secara genetik (GMO). Dengan kepastian merasai produk organik, anda boleh menikmati pesto merah kami kerana anda hanya mempunyai bahan mentah terbaik, disediakan dengan penuh semangat dan menghormati alam sekitar.

Sos berkrim dan wangi ini sesuai untuk perasa pasta, gnocchi atau untuk sapuan pada crouton, membawa rasa asli Itali ke meja dan menikmati pengalaman masakan yang unik. Dengan Pesto Merah Organik kami, anda boleh menemui dimensi baharu rasa dan keaslian, menjadikan setiap hidangan sebagai detik keseronokan dan berkongsi dengan orang yang anda sayangi. Eksperimen dengan resipi baharu dan biarkan diri anda ditakluki oleh keajaiban pesto merah organik, sos yang meningkatkan rasa masakan Mediterranean dan menambahkan sentuhan kebaikan dan keaslian pada setiap hidangan.

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin*, pulpa tomato*, tomato kering* 9%, basil Itali* 6%, kacang cajou*, keju* (susu*, garam, rennet), bawang putih*, garam, antioksidan: asid askorbik . * biologi. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Jangka hayat terjamin: 3/4 (18 bulan).

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri-ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: merah gelap Bau: tipikal selasih dan tomato yang dikeringkan di bawah sinar matahari Rasa: tipikal basil dan tomato yang dikeringkan di bawah sinar matahari.

Alergen: Mengandungi: kacang dan susu. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1765 kJ / 428 kcal Lemak: 42 g daripada asid lemak tepu 6,5 g Karbohidrat: 8,6 g daripadanya gula 5,2 g Protein: 2,9 g Garam: 1,6 .XNUMX gr

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pesto merah organik bebas gluten 180 gr”