Sos Bolognese tanpa gluten 180 gr

3,87

Ragù alla Bolognese ialah perasa tradisional masakan Emilian, disediakan dengan pulpa tomato dan daging lembu Itali. Setiap keluarga menyimpan resipi yang diturunkan dari generasi ke generasi dan perkara yang sama berlaku untuk resipi sos Bolognese kami. Dan, dengan cara ini, kami ingin mencapai meja Itali dengan produk buatan tangan yang merupakan hasil daripada menggunakan bahan mentah terbaik. Sesuai dengan semua jenis pasta.

52 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818824 COD: 1530 kategori: tag: , , , , , , ,

Ragù alla Bolognese ialah ikon sebenar masakan Emilian, perasa tradisional yang telah turun temurun dan mengekalkan rasa asli Itali. Resipi sos Bolognese kami adalah khazanah berharga, diturunkan dari generasi ke generasi, dan kami berbangga untuk membawanya ke meja Itali dengan produk artisanal, disediakan dengan teliti dan dedikasi, hanya menggunakan bahan mentah terbaik.

Pulpa tomato Itali, dengan kandungan 64%, adalah unsur utama ragout ini. Diusahakan dengan penuh semangat di tanah Itali yang subur, pulpa tomato ini memberikan sos ciri-ciri rasa manis dan menyelubungi, yang bergabung dengan daging lembu untuk mencipta gabungan rasa yang luar biasa. Daging lembu, dengan kandungan 13%, dipilih dengan teliti untuk menjamin sos dengan tekstur lembut dan rasa asli. Dimasak secara perlahan bersama dengan pulpa tomato, daging memberikan sos rasa yang enak dan menyelubungi, menjadikan setiap gigitan pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Minyak zaitun dara tambahan, bahan berharga dalam masakan kami, melengkapkan resipi ini dengan nota nilai dan keagungannya, memberikan ragù aroma yang halus dan keharmonian rasa yang unik. Pes tomato, bawang merah, lobak merah, bawang putih dan rempah ratus memperkayakan lagi rasa sos, membantu menjadikan sos Bolognese sebagai hidangan perisa yang pasti, yang akan menawan hati setiap gourmet.

Ragù alla Bolognese kami adalah perasa yang sangat serba boleh, sesuai dengan semua jenis pasta. Sama ada tagliatelle, pappardelle, spageti atau rigatoni, ragù kami menyesuaikan diri dengan keanggunan dan kebaikan kepada mana-mana format pasta, mengubah setiap hidangan menjadi pengalaman kulinari yang unik. Resipi ini, yang diturunkan dari generasi ke generasi, mewakili tradisi Itali asli dan bertujuan untuk membawa rasa tulen dan keghairahan masakan Emilian ke meja anda. Dengan sos Bolognese kami, anda boleh merasai jantung Itali dan menikmati pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan, yang akan menjadikan setiap hidangan menjadi detik kegembiraan dan perkongsian.

Bahan-bahan: Pulpa tomato Itali (64%), daging lembu (13%), minyak zaitun dara tambahan, pekat tomato, bawang, garam, lobak merah, bawang putih, rempah ratus. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Jangka hayat terjamin: 3/4 (18 bulan).

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri-ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: merah cenderung ke arah oren Bau: tipikal pulpa tomato dan daging Rasa: tipikal pulpa tomato dan daging

Alergen: Mungkin mengandungi kesan kekacang dan susu. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 555 kJ / 134 kcal Lemak: 10 g daripada asid lemak tepu 2,1 g Karbohidrat: 4,4 g daripadanya gula 3,8 g Protein: 5,8 g Garam: 2,0 .XNUMX gr

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Sos Bolognese tanpa gluten 180 gr”