Nasi Carnaroli dengan truffle musim panas hitam 350 gr

9,45

Nasi Carnaroli dengan truffle musim panas hitam dalam balang PET. Hidangan pertama yang lazat. Untuk hasil terbaik rebus beras dalam 60 cl. air masin selama kira-kira 20 minit, pada akhir memasak masukkan Parmesan secukup rasa.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Nasi Carnaroli kami dengan Truffle Musim Panas Hitam mewakili kombinasi luar biasa dari nasi Carnaroli dan aroma truffle musim panas hitam yang menyelubungi. Ciptaan yang menggabungkan tradisi dan kehalusan, memberikan kehidupan kepada hidangan kebaikan yang luar biasa dan dengan aroma yang memabukkan.

Asas hidangan ini adalah beras Carnaroli yang terkenal, dipilih kerana keupayaannya menyerap rasa dan melepaskannya secara beransur-ansur semasa memasak. Nasi Carnaroli, dengan tekstur berkrim dan inti yang kaya, sesuai untuk mencipta hidangan yang mempesonakan selera dengan setiap gigitan.

Sentuhan ajaib hidangan ini diberikan oleh 1% truffle musim panas yang dikeringkan, berasal dari Tuber aestivum Vitt yang berharga. Truffle musim panas hitam ini, dengan aroma dan keanggunannya yang khas, digabungkan secara harmoni dengan nasi, memberikan kedalaman rasa yang unik. Setiap forkful adalah simfoni perisa, di mana truffle musim panas hitam digabungkan dengan nasi dalam keseimbangan rasa yang sempurna.

Untuk menyediakan hidangan pertama yang lazat ini, kami mengesyorkan merebus nasi dalam 60 cl air masin selama kira-kira 20 minit. Ini akan membolehkan nasi masak perlahan-lahan, menyerap air dan mencapai tekstur al dente yang merupakan ciri khas nasi Carnaroli. Setelah masak, anda boleh menambah keju kegemaran anda, seperti Parmesan, untuk memperkayakan lagi hidangan dengan rasa berkrim dan rasa yang menakjubkan.

Nasi Carnaroli dengan Black Summer Truffle bukan sahaja mewakili pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan, tetapi ia juga merupakan pilihan bijak bagi mereka yang mencari hidangan tanpa gluten atau pengawet. Hidangan yang membawa keaslian rasa Itali dan kelazatan truffle hitam ke meja, memberikan setiap gigitan ledakan keseronokan gastronomi.

Bahan-bahan: Beras Carnaroli 98%, truffle musim panas kering 1% (Tuber aestivum Vitt.), perasa.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Hidangan pertama yang lazat. Untuk hasil terbaik rebus beras dalam 60 cl. air masin selama kira-kira 20 minit, pada akhir memasak masukkan Parmesan secukup rasa.

Ciri organoleptik: Rupa: biasa Warna: putih dengan kepingan truffle Bau: tipikal produk dan menyenangkan Keadaan: pepejal

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1502 / Kcal 354 Lemak 0,9 g yang mana asid lemak tepu 0,2 g Karbohidrat 78 g daripadanya gula 0,2 g Serat 2,7 g Protein 7,6 g Garam 0,01 ,XNUMX g

berat badan 0,350 kg
Jenama

Negara asal

Italy

Kadar cukai

4

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Carnaroli rice with black summer truffle 350 gr”