Sos truffle truffle musim panas hitam

3,75 - 16,50

Truffle musim panas hitam dan sos cendawan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Truffle musim panas hitam yang luar biasa dan sos cendawan ini merupakan letupan perisa dan aroma yang menambah sentuhan kemewahan dan kecanggihan pada mana-mana hidangan. Fleksibiliti menjadikannya ideal sebagai perasa untuk pelbagai jenis penyediaan masakan, daripada crouton ringkas kepada hidangan yang lebih rumit.

Cendawan yang ditanam (Agaricus bisporus) membentuk asas sos ini, menyumbang rasa halus dan tekstur berair. Minyak zaitun dara tambahan dan minyak bunga matahari yang dipilih dengan teliti melengkapkan asas sos dengan kelembutan dan ringannya, meningkatkan rasa cendawan dan truffle. Truffle musim panas (Tuber aestivum Vitt.), dengan aroma ciri dan rasa yang tidak dapat disangkal, adalah ramuan tersendiri sos ini. Dengan 1% truffle musim panas, sos ini mengubah sebarang hidangan menjadi makanan istimewa gourmet, menambahkan sentuhan keanggunan dan kecanggihan. Zaitun hitam yang dipilih secara pakar memperkayakan sos dengan rasa pedas dan sedikit rasa pahit, mewujudkan harmoni rasa yang akan menggembirakan selera. Bahan-bahan digabungkan dengan teliti dengan garam dan aroma untuk mencapai keseimbangan rasa dan aroma yang sempurna, menjamin sos dengan kesegaran dan kebaikan yang tiada tandingan.

Truffle musim panas hitam dan sos cendawan ini sesuai untuk perasa crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, menambah sentuhan kelazatan pada mana-mana hidangan. Fleksibilitinya juga meluas ke frittatas, meningkatkan rasa mereka ke tahap kebaikan yang baharu. Kehadirannya sebagai asas untuk semua hidangan truffle menambahkan sentuhan kehalusan dan kemewahan, mengubah setiap hidangan menjadi pengalaman kulinari yang luar biasa. Setiap sudu Truffle Musim Panas Hitam dan Sos Cendawan ini menyampaikan simfoni perisa yang mempesonakan deria. Rasa truffle musim panas yang tidak dapat disangkal, digabungkan dengan kebaikan cendawan yang ditanam dan kelazatan minyaknya, akan menjadikan setiap hidangan menjadi santapan yang benar untuk selera. Sama ada makan malam istimewa atau makan tengah hari setiap hari, truffle musim panas hitam dan sos cendawan ini akan mengubah setiap saat menjadi acara keseronokan dan kepuasan. Temui keseronokan menggunakan makanan istimewa ini di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikan dan kehalusannya. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keistimewaan merasai truffle musim panas hitam, kecemerlangan gastronomi yang sebenar.

Bahan-bahan: Cendawan yang ditanam (Agaricus bisporus), minyak zaitun dara tambahan, minyak bunga matahari, zaitun hitam, 1% truffle musim panas (Tuber aestivum Vitt.), perasa, garam.

Tarikh luput: 36 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan kuantiti 15-20 g krim setiap orang, panaskan selama 5 minit dalam kuali selepas hanya menambah garam dan minyak zaitun dara tambahan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1465 / Kcal 356 Lemak 36 g yang mana asid lemak tepu 4,7 g Karbohidrat 2,9 g daripadanya gula 0,2 g Serat 1,8 g Protein 3,2 g Garam 1,5 ,XNUMX g

berat badan N / A
Format

80 g, 180 g, 500 g

Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Sos Truffle Truffle Musim Panas Hitam”