Sos truffle dengan truffle putih

7,74 - 13,50

Kepakaran dengan truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Keistimewaan truffle putih yang lazat ini ialah khazanah masakan yang sebenar, ledakan perisa dan aroma yang mengubah sebarang hidangan menjadi hidangan gourmet. Terima kasih kepada fleksibilitinya, ia sesuai sebagai perasa untuk pelbagai jenis penyediaan masakan, daripada bruschetta ringkas kepada hidangan daging dan ikan yang lazat.

Cendawan yang ditanam (Agaricus bisporus), segar dan beraroma, membentuk asas keistimewaan ini, memberikan nota kesenangan dan konsistensi yang sesuai dengan truffle putih (Tuber magnatum Pico). Truffle putih, dengan prestij dan keanehannya, adalah ramuan tersendiri kepakaran ini. Dengan aromanya yang pedas dan menyelubungi, ia memberikan sentuhan kehalusan dan kemewahan kepada setiap hidangan, menjadikannya pengalaman deria yang sebenar. Minyak biji bunga matahari yang dipilih dengan teliti melengkapkan keistimewaan ini dengan ringan dan kelazatannya. Minyak ini membolehkan rasa cendawan dan truffle putih muncul dengan elegan, tanpa menggembirakan mereka. Zaitun hijau pilihan pakar menambah sentuhan kesegaran dan nota pahit yang mengimbangi rasa kompleks keistimewaan ini. Bahan-bahan digabungkan dengan teliti dengan garam, perisa dan asid askorbik (E300) untuk mendapatkan keseimbangan rasa yang harmoni dan menjamin kesegaran produk.

Dengan serba boleh, keistimewaan ini sesuai untuk memperkayakan pelbagai hidangan. Anda boleh menggunakannya sebagai perasa untuk crostini dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, menambah nota kelazatan pada setiap gigitan. Omelet mencapai tahap kelazatan baharu dengan perasa ini, manakala hidangan truffle dinaikkan ke tahap kecanggihan yang lebih tinggi berkat kehadirannya. Setiap rasa keistimewaan dengan truffle putih ini akan membawa anda ke perjalanan kulinari yang unik dan menarik. Aroma truffle putih yang menyelubungi, digabungkan dengan kelazatan cendawan yang ditanam dan keanggunan minyak biji bunga matahari, akan menjadikan setiap hidangan pengalaman yang luar biasa untuk dinikmati secara perlahan-lahan dan dihargai dalam setiap perincian. Sama ada makan malam istimewa atau makan tengah hari setiap hari, hidangan istimewa dengan truffle putih ini akan menjadikan setiap saat sebagai majlis perayaan untuk selera. Temui keseronokan menggunakan makanan istimewa ini di dapur dan biarkan diri anda terpesona oleh rasa yang lazat dan kebaikannya yang tidak dapat dinafikan. Kongsi pengalaman masakan unik ini dengan orang tersayang anda dan temui keistimewaan merasai truffle putih, permata gastronomi yang sebenar.

Bahan-bahan: Cendawan yang ditanam (Agaricus bisporus), minyak bunga matahari, zaitun hijau, 1% truffle putih (Tuber magnatum Pico), garam, perasa, asid askorbik: E300.

Tarikh luput: 36 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan kuantiti 15-20 g krim setiap orang, panaskan selama 5 minit dalam kuali selepas hanya menambah garam dan minyak zaitun dara tambahan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

Ciri organoleptik: Rupa: berbutir halus Warna: coklat Bau: tipikal produk, pekat dengan truffle Rasa: tipikal dan menyenangkan Ketekalan: padat dan padat Keadaan: pepejal

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten. Mengandungi bahan pengawet (E300).

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1101 / Kcal 268 Lemak 28 g yang mana asid lemak tepu 3,2 g Karbohidrat 0,9 g daripadanya gula 0,6 g Serat 1,6 g Protein 1,9 g Garam 1,08 ,XNUMX g

berat badan N / A
Format

80 g, 170 g

Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Sos truffle dengan truffle putih”