Sos truffle dengan truffle musim panas 20% 80 gr

9,54

Kepakaran berasaskan truffle musim panas 20%. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

20 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818961 COD: 8961 kategori: , tag: , , , , ,

Keistimewaan truffle musim panas kami ialah khazanah masakan sebenar yang menggabungkan aroma yang tidak dapat disangkal dan rasa halus 20% truffle musim panas dengan bahan-bahan berkualiti tinggi. Perasa ini adalah keseronokan untuk dinikmati pada crouton, untuk digunakan sebagai pengisian untuk pembuka selera, dan akan menjadi pilihan ideal untuk memperkayakan hidangan pertama dan kedua dengan sentuhan halus.

Truffle musim panas, Tuber aestivum Vitt., adalah makanan istimewa semula jadi, dicari untuk aroma tanah dan rasa halus, sedikit pedas. Truffle musim panas 20% dalam kepakaran ini adalah jumlah yang besar yang akan memastikan anda menikmati sepenuhnya keunikan dan keamatannya, mengubah setiap hidangan menjadi pengalaman gourmet.

Bahan-bahan yang dipilih dengan teliti termasuk cendawan yang ditanam Agaricus bisporus, yang memberikan rasa yang lembut dan pelengkap kepada truffle musim panas. Minyak zaitun extra virgin menambah kesegaran dan aroma, manakala minyak biji bunga matahari memberikan keistimewaan konsistensi yang lembut dan menyenangkan. Zaitun hitam menambah sentuhan rasa masin dan memperkayakan lagi rasa truffle musim panas, mencipta gabungan rasa yang tidak dapat ditolak. Garam hadir untuk meningkatkan ciri rasa bahan dan mengimbangi rasa sos. Kepelbagaian kepakaran ini menjadikannya sesuai untuk pelbagai penyediaan masakan. Anda boleh menggunakannya untuk memakai crouton, meningkatkan rasa dengan rasa halus truffle musim panas. Ia juga sangat baik untuk perasa telur dadar, hidangan pertama dan kedua, memberikan mereka sentuhan keanggunan halus.

Dengan memilih kepakaran berasaskan truffle musim panas kami, anda akan mempunyai bahan berkualiti tinggi yang boleh anda gunakan untuk memperkayakan semua hidangan truffle anda. Dengan rasa yang tidak dapat disangkal dan tekstur yang licin, perasa ini akan mengubah hidangan anda menjadi hidangan gourmet asli.

Kami menjemput anda untuk menemui rasa unik 20% kepakaran berasaskan truffle musim panas kami. Aromanya yang halus dan rasa yang luar biasa akan menjadi kunci untuk mencipta hidangan yang tidak dapat dilupakan yang akan memikat selera tetamu anda. Dengan bahan-bahan yang dipilih dengan teliti dan cintakan kualiti, kami pasti keistimewaan ini akan menjadi makanan ruji di dapur anda. Cubalah dan biarkan diri anda ditakluki oleh daya tarikan dan kebaikannya.

Bahan-bahan: Cendawan yang ditanam (Agaricus bisporus), minyak zaitun dara tambahan, truffle musim panas 20% (Tuber aestivum Vitt.), minyak bunga matahari, zaitun hitam, garam, perasa.

Tarikh luput: 36 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, kami mengesyorkan menggunakan kuantiti 15-20 g sos setiap orang, panaskan selama 5 minit dalam kuali selepas hanya menambah garam dan minyak zaitun dara tambahan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

Ciri organoleptik: Rupa: separa cecair dengan serpihan cendawan dan truffle dalam ampaian Warna: coklat Bau: tipikal Rasa: semula jadi, tipikal dan menyenangkan Keadaan: pepejal

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1377 / Kcal 334 Lemak 34 g yang mana asid lemak tepu 4,3 g Karbohidrat 2,8 g daripadanya gula 0,7 g Serat 2,2 g Protein 3,8 g Garam 1,27 ,XNUMX g

berat badan 0,080 kg
Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Sos truffle dengan truffle musim panas 20% 80 gr”