Sos truffle dengan truffle hitam berharga

6,60 - 15,90

Kepakaran berdasarkan truffle hitam berharga. Sos truffle sangat sesuai untuk menghias sebarang jenis pasta, omelet, piza, bruschetta, crouton.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: N / A kategori: , tag: , , , ,

Keistimewaan berasaskan truffle hitam yang lazat ini adalah keseronokan gastronomi sebenar. Sos truffle, dengan rasa yang kaya dan menyelubungi, adalah pilihan yang ideal untuk meningkatkan rasa banyak hidangan. Fleksibilitinya menjadikannya sempurna untuk menghias sebarang jenis pasta, daripada tagliatelle hingga ravioli, memberikan setiap hidangan sentuhan kemewahan dan kehalusan.

Cendawan Champignon (agaricus bisporus), segar dan enak, adalah bahan utama sos truffle ini. Kemanisan dan kelazatannya digabungkan secara harmoni dengan truffle musim panas hitam (ubi aestivum vitt.), yang dengan aroma yang tidak dapat disangkal dan rasa cirinya memberikan nota kelazatan pada setiap gigitan.

Cendawan Porcini (boletus edulis dan kumpulan yang berkaitan) adalah satu lagi ramuan berharga sos ini, memberikan rasa tanah dan menyelubungi yang memperkayakan lagi kerumitan rasanya. Minyak bunga matahari dipilih dengan teliti kerana ringannya, membolehkan rasa cendawan dan truffle muncul tanpa terharu.

Bahan-bahannya digabungkan secara pakar dengan gula, garam dan lada untuk mencapai keseimbangan rasa yang sempurna. Penambahan asid sitrik (E330) sebagai pengawal selia keasidan membantu meningkatkan lagi aroma dan perisa sos truffle.

Truffle hitam berharga yang digunakan dalam keistimewaan ini berasal dari Itali atau kawasan lain di Kesatuan Eropah, yang menjamin keaslian dan asalnya. Pilihan menggunakan truffle musim panas hitam menambah kesegaran dan kesedapan, menjadikan sos ini sebagai teman yang sempurna untuk sebarang musim.

Sos truffle adalah teman yang ideal untuk pelbagai hidangan. Anda boleh menggunakannya untuk menghias telur dadar yang lazat, piza gourmet, bruschetta yang menarik dan crostini yang lazat. Kemungkinan masakan tidak berkesudahan, membolehkan anda mencuba dan menarik perhatian tetamu anda dengan keenakan dan kecanggihannya.

Dengan setiap sudu sos truffle ini, anda boleh menyelami pengalaman kulinari yang luar biasa. Kekayaan perisa dan kelazatan truffle hitam yang berharga akan membawa sentuhan keanggunan kepada mana-mana hidangan, mengubahnya menjadi hidangan untuk selera. Alami keajaibannya di dapur dan biarkan diri anda ditakluki oleh kebaikannya yang tidak dapat disangkal. Kongsi hidangan istimewa ini dengan orang tersayang anda dan nikmati keseronokan pengalaman masakan yang tiada tandingannya.

Bahan-bahan: Cendawan champignon (agaricus bisporus), cendawan porcini (boletus edulis dan kumpulan yang berkaitan), minyak bunga matahari, truffle musim panas hitam (ubi aestivum vitt.) 5%, gula, garam, lada, pengatur keasidan: asid sitrik ( e330), perasa . Asal usul truffle: Itali/EU.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Sos truffle sangat sesuai untuk menghias sebarang jenis pasta, omelet, piza, bruschetta, crouton.

Ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim keamatan sederhana Warna: coklat dengan kepingan lebih gelap Bau: tipikal truffle Rasa: tipikal truffle

Alergen: Produk bebas alergen.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 1344 / Kcal 321 Lemak 31,4 g yang mana asid lemak tepu 2,3 g Karbohidrat 7,6 g daripadanya gula 3,1 g Serat 0,7 g Protein 1,8 g Garam 1,55 ,XNUMX g

berat badan N / A
Format

180 g, 500 g

Jenama

Negara asal

Italy

Kod HS

21039090

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Sos truffle dengan truffle hitam berharga”