Telur tagliolini dengan Bianchetto truffle 250 gr

11,70

Pasta telur dengan Bianchetto truffle. Telur yang digunakan berasal dari ayam kampung yang diberi makan secara eksklusif dengan bijirin BUKAN GMO. Gandum durum yang dipilih adalah NON-GMO, ditanam, disimpan dan berumur secara eksklusif di rantau Marche. Diperakui organik untuk mengekalkan indeks gluten dan granulometrik yang tinggi, untuk mengelakkan kelekitan dan menjamin tekstur dan ketat pasta semasa memasak.

Sold Out

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818718 COD: 8718 kategori: tag: , , , , , , , ,

Tagliolini Telur eksklusif kami dengan Bianchetto Truffle adalah hidangan masakan asli, dengan gabungan bahan-bahan berkualiti tinggi yang digabungkan secara harmoni untuk menghasilkan hidangan yang lazat dan halus.

Asas tagliolini ini terdiri daripada semolina gandum durum asal Itali, yang menjamin tekstur yang sempurna dan rasa yang asli. Telur segar, yang membentuk 33,4% daripada doh, memberikan tagliolini kekayaan dan tekstur yang unik, menjadikan setiap gigitan pengalaman yang menyeronokkan untuk lelangit.

Tetapi truffle Bianchetto (Tuber borchii Vitt.) adalah bintang sebenar penciptaan masakan ini. Dengan aroma yang berharga dan rasa yang halus, Bianchetto truffle memberikan tagliolini sentuhan keanggunan dan kehalusan. Kehadiran 40% Bianchetto truffle dalam produk siap menjamin pengalaman rasa asli yang menonjol daripada orang ramai.

Gabungan bahan-bahan dilengkapkan dengan air dan garam, yang berfungsi secara sinergi untuk mengimbangi rasa dan mewujudkan keharmonian rasa yang sempurna. Di samping itu, aroma telah ditambah yang lebih menekankan kedalaman rasa, memberikan haruman mengundang yang merebak sebaik sahaja anda membuka bungkusan.

Penyediaan tagliolini telur dengan Bianchetto Truffle ini sangat mudah. Hanya masak dalam air mendidih selama 2 minit sahaja, dan ia sedia untuk dinikmati. Anda boleh menghidangkannya dengan mentega dan sage ringkas untuk meningkatkan rasa truffle, atau dengan krim ringan berasaskan krim untuk tekstur yang berkrim dan tidak dapat ditolak.

Sama ada anda sedang menyediakan hidangan istimewa untuk diri sendiri atau untuk tetamu anda, Egg Tagliolini dengan Bianchetto Truffle ialah pilihan yang tepat untuk membawa pengalaman makan anda ke tahap yang lebih tinggi. Nikmati aroma yang tidak dapat disangkal dan rasa unik tagliolini ini, dan biarkan diri anda terbawa-bawa dalam perjalanan gastronomi keseronokan asli.

Bahan-bahan: semolina gandum durum (asal gandum: Itali), telur segar (33,4%), truffle putih (Tuber borchii Vitt.) 40% (0,6% produk siap), air, garam, perasa.

Kaedah pemuliharaan: Simpan di tempat yang sejuk dan kering.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Masa memasak: 2 minit.

Alergen: Mungkin mengandungi kesan soya.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga kJ 1560 kcal 368 Lemak 3,3 g (yang mana asid lemak tepu 1,1 g) Karbohidrat 68,5 g (yang mana gula 1,8 g) Serat 3,3 g Protein 14,4 gr Garam 0,2 gr

berat badan 0,250 kg
Jenama

Negara asal

Italy

Kadar cukai

4

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Telur tagliolini dengan Bianchetto truffle 250 gr”