mengenai Kami

Teks yang dicadangkan: Alamat laman web kami ialah: https://luxureat.com.

Comments

Teks yang dicadangkan: Apabila pengunjung meninggalkan komen di laman web ini, kami mengumpulkan data yang ditunjukkan dalam borang komen serta alamat IP pelawat dan rentetan ejen pengguna penyemak imbas untuk memudahkan pengesanan spam.

Rentetan tanpa nama yang dibuat dari alamat e-mel anda (jika tidak disebut hash) boleh diberikan kepada perkhidmatan Gravatar untuk melihat apakah anda menggunakannya. Dasar privasi perkhidmatan Gravatar tersedia di sini: https://automattic.com/privacy/. Setelah komen anda diluluskan, gambar profil anda dapat dilihat oleh orang ramai dalam konteks komen anda.

Media

Teks yang dicadangkan: Jika anda memuat naik imej ke tapak web, anda harus mengelak daripada memuat naik imej yang termasuk data kedudukan tertanam (GPS EXIF). Pelawat laman web boleh memuat turun dan mengekstrak mana-mana data lokasi dari imej di laman web.

Cookie

Teks yang dicadangkan: Jika anda meninggalkan komen di laman web kami, anda boleh memilih untuk menyimpan nama, alamat e-mel dan laman web dalam kuki anda. Mereka digunakan untuk kemudahan anda supaya anda tidak perlu memasukkan semula butiran anda apabila anda meninggalkan komen lain. Kuki ini akan berlangsung selama satu tahun.

Jika anda melawati halaman log masuk, kuki sementara akan ditetapkan untuk menentukan sama ada penyemak imbas anda menerima kuki. Kuki ini tidak mengandungi data peribadi dan dipadamkan apabila anda menutup penyemak imbas anda.

Semasa anda log masuk, beberapa kuki akan ditetapkan untuk menyimpan maklumat log masuk dan pilihan paparan skrin anda. Kuki log masuk berlangsung selama dua hari dan kuki pilihan skrin bertahan selama satu tahun. Sekiranya anda memilih "Ingat Saya", log masuk anda akan berterusan selama dua minggu. Sekiranya anda keluar dari akaun anda, kuki log masuk akan dikeluarkan.

Sekiranya anda mengedit atau menerbitkan artikel, kuki tambahan akan disimpan di penyemak imbas anda. Kuki ini tidak termasuk data peribadi, tetapi hanya menunjukkan ID artikel yang baru diedit. Ia tamat selepas 1 hari.

Kandungan tertanam dari laman web lain

Teks yang dicadangkan: Artikel di laman web ini mungkin termasuk kandungan yang disematkan (mis. Video, gambar, artikel, dll.). Kandungan yang disisipkan dari laman web lain berkelakuan sama seperti pelawat yang telah mengunjungi laman web lain.

Laman web ini mungkin mengumpulkan data mengenai anda, menggunakan kuki, menyatukan penjejakan pihak ketiga tambahan dan memantau interaksi anda dengan mereka, termasuk mengesan interaksi anda dengan kandungan yang tersemat jika anda mempunyai akaun dan masuk ke laman web tersebut.

Dengan siapa kami berkongsi data anda

Teks yang dicadangkan: Jika anda meminta tetapan semula kata laluan, alamat IP anda akan disertakan dalam e-mel tetapan semula.

Berapa lama kita menyimpan data anda

Teks yang dicadangkan: Jika anda meninggalkan komen, komen dan metadatanya disimpan selama-lamanya. Inilah cara kami dapat mengenali dan meluluskan sebarang komen seterusnya dan bukannya mengekalkannya dalam barisan yang sederhana.

Bagi pengguna yang mendaftar di laman web kami (jika ada), kami juga menyimpan maklumat peribadi yang mereka berikan dalam profil pengguna mereka. Semua pengguna boleh melihat, mengedit atau memadam maklumat peribadi mereka pada bila-bila masa (kecuali nama pengguna mereka yang tidak boleh diubah). Pentadbir laman web juga boleh melihat dan mengedit maklumat ini.

Hak apa yang anda ada pada data anda

Teks yang dicadangkan: Sekiranya anda mempunyai akaun di laman web ini, atau meninggalkan komen, anda boleh meminta untuk menerima fail yang dieksport dari laman web ini dengan data peribadi kami tentang anda, termasuk data yang telah anda berikan kepada kami. Anda juga boleh meminta agar kami memadamkan semua data peribadi mengenai anda. Ini tidak termasuk data yang kita wajib menyimpan untuk tujuan pentadbiran, perundangan atau keselamatan.

Tempat data anda dihantar

Teks yang dicadangkan: Komen pengunjung boleh diperiksa melalui perkhidmatan pengesanan spam automatik.

Buletin

Kami menggunakan Brevo untuk menghantar surat berita dan kami hanya meminta nama dan alamat e-mel anda. Anda boleh berhenti melanggan bila-bila masa anda mahu dengan mengklik butang di bahagian bawah setiap e-mel yang anda terima. Dasar Privasi Brevo: https://www.brevo.com/it/legal/privacypolicy/

Statistik

Kami menggunakan Google Analitis untuk mengumpul statistik lawatan tapak web. Dasar Privasi Google Analitis: https://support.google.com/analytics/answer/7318509?hl=it&sjid=13410023131684963988-EU