Bagaimana ia berfungsi?

Keseluruhan proses ahli gabungan kami sangat mudah digunakan sambil mengekalkan penjejakan ahli gabungan yang betul-betul tepat:

  1. Pelanggan klik pada pautan gabungan di tapak/blog anda
  2. Untuk tujuan penjejakan, alamat IP pelanggan direkodkan dan kuki diletakkan dalam penyemak imbasnya
  3. Pelanggan mengunjungi kedai kami dan membuat pembelian
  4. Pesanan akan dianggap sebagai penukaran untuk anda
  5. Kami akan menyemak dan memutuskan sama ada untuk meluluskan jualan
  6. Anda akan menerima bayaran komisen

Faedah program affiliate kami

Dapatkan komisen sehingga 10%.

Anda bukan sahaja boleh menjadi ahli pasukan kami dan membantu kami menyebarkan berita tentang produk kegemaran anda, tetapi anda juga boleh diberi ganjaran atas usaha anda. Sistem kami menjejaki penukaran dan memberi ganjaran kepada anda dengan murah hati untuk setiap pelanggan yang anda rujuk kepada kami.

Kadar penukaran yang tinggi = Lebih banyak wang

Perniagaan kami mempunyai salah satu daripada kadar penukaran tertinggi dalam industri. Dengan kadar penukaran kami yang sangat baik, orang yang anda tampilkan di sini berkemungkinan besar untuk membeli produk kami.

Tempoh lama cookies

Jika pelanggan bertukar dari tapak anda ke tapak kami dan kemudian kembali untuk membeli produk selama 30 hari, anda masih mendapat komisen.

Itu sahaja! Anda menghantar pelanggan kepada kami, kami menghantar wang kepada anda!

Mendaftar dan menyediakan akaun anda bukanlah lebih mudah. Dalam masa lima minit sahaja, anda boleh mula merujuk perniagaan kepada kami. Anda boleh meminta pembayaran komisen bila-bila masa yang anda mahu daripada akaun ahli gabungan anda. Kami akan membayar anda melalui PayPal atau pindahan wang melalui bank.

Mula menjana wang sekarang!

Tiada kos untuk menyertai program affiliate kami. Kami memberi ganjaran kepada anda dengan komisen untuk semua jualan yang anda rujuk. Dapatkan komisen sehingga 10%.