Paparan 1-12 hasil 40

 • Cuka balsamic Modena IGP dengan truffle 100 ml

  8,43

  Perasa berasaskan cuka balsamic Modena berperisa truffle. Ia sesuai sebagai perasa pada salad, risotto, telur, daging dan keju.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Penghiris truffle keluli tahan karat

  27,00

  Penghiris truffle, mandolin keluli tahan karat. Dibuat di Itali.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Penghiris truffle dalam polietilena makanan

  36,00

  Pemotong truffle pertama yang diperbuat daripada Polietilena Makanan yang dibenarkan HACCP, yang tidak membenarkan sentuhan antara kayu dan makanan. Pemotong truffle boleh dipesan dan diperibadikan atas nama anda.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Mentega truffle putih

  10,71 - 48,09

  Kepakaran berasaskan mentega dan truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Truffle musim panas carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Keistimewaan berdasarkan hirisan truffle musim panas dalam minyak. Diperakui Kosher. Sesuai untuk crouton dan untuk perasakan hidangan pertama.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Pembalut berperisa truffle putih berasaskan minyak zaitun dara tambahan 100 ml

  6,60

  Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Keju parmesan dan krim truffle Bianchetto 80 gr

  6,66

  Kepakaran dengan Parmigiano Reggiano dan Bianchetto truffle. Sediakan sos Specialità con Parmigiano e Tartufo dalam kuali, toskan pasta, tumis selama 1/2 minit dan masukkan Parmesan untuk melengkapkan hidangan.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Krim cendawan porcini dan truffle putih 80 gr

  8,10

  Keistimewaan berasaskan cendawan porcini dan truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Krim Pecorino Romano DOP dengan truffle hitam berharga 80 gr

  8,64

  Kepakaran berdasarkan Pecorino Romano DOP dan truffle hitam berharga. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan hidangan pertama.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Kerepek durian dengan truffle putih 40 gr

  Kerepek durian dengan truffle putih 40 gr

  7,00

  Kerepek durian dihasilkan dengan buah tumbuhan genus Durio, yang merangkumi pelbagai jenis dan antara yang paling lazim ialah Durio zibethinus. Terima kasih kepada kandungan prinsip pemakanan, vitamin dan bahan nutraseutikal yang tinggi, ia ditakrifkan sebagai raja buah-buahan.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos tomato dan truffle musim panas 90 gr

  5,82

  Kepakaran berasaskan sos tomato dan truffle musim panas. Sesuai untuk perasa daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Mayonis dan truffle musim panas hitam 80 gr

  5,82

  Krim padat berasaskan mayonis dan truffle musim panas hitam. Sesuai untuk perasa ikan, kerang, daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai