Memaparkan 12 keputusan

 • Bruschetta pedas, sos tomato pedas bebas gluten 180 gr

  4,02

  Bruschetta Piccantina ialah sos tomato pedas, sesuai sebagai iringan kepada kentang goreng atau crouton semasa minuman beralkohol yang lazat, untuk bourguignonne, untuk dicadangkan dengan daging panggang dan dalam penyediaan hamburger. Untuk menyediakannya kami hanya menggunakan pulpa tomato Itali dan bahan-bahan berkualiti tinggi. Percikan cili api menjadikannya manis dan sedap.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos Bolognese tanpa gluten 180 gr

  3,87

  Ragù alla Bolognese ialah perasa tradisional masakan Emilian, disediakan dengan pulpa tomato dan daging lembu Itali. Setiap keluarga menyimpan resipi yang diturunkan dari generasi ke generasi dan perkara yang sama berlaku untuk resipi sos Bolognese kami. Dan, dengan cara ini, kami ingin mencapai meja Itali dengan produk buatan tangan yang merupakan hasil daripada menggunakan bahan mentah terbaik. Sesuai dengan semua jenis pasta.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos barbeku truffle musim panas hitam 80 gr

  5,82

  Sos separa cair dengan pes tomato untuk barbeku, dengan truffle musim panas hitam. Dengan rasa khas dan aroma berasap, ia sesuai dengan pelbagai jenis daging dan sayur-sayuran.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Kicap truffle 100 ml

  6,15

  Perencah berasaskan kicap truffle. Sangat baik untuk sushi dan sashimi dan sebagai perasa untuk salad, nasi dan ikan. Ia meningkatkan rasa makanan yang disertainya, menjadikannya enak dan enak.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos hitam dengan truffle musim panas hitam 5% 180 gr

  9,30

  Sos hitam dengan 5% truffle musim panas hitam. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos truffle truffle musim panas hitam

  3,75 - 16,50

  Truffle musim panas hitam dan sos cendawan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Sos truffle dengan truffle putih

  7,74 - 13,50

  Kepakaran dengan truffle putih. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Sos truffle dengan truffle musim panas 20% 80 gr

  9,54

  Kepakaran berasaskan truffle musim panas 20%. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos truffle dengan truffle hitam berharga

  6,60 - 15,90

  Kepakaran berdasarkan truffle hitam berharga. Sos truffle sangat sesuai untuk menghias sebarang jenis pasta, omelet, piza, bruschetta, crouton.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Sos truffle dengan truffle hitam berharga 3% 80 gr

  7,56

  Kepakaran berdasarkan 3% truffle hitam berharga. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Sos truffle kosher 80 gr

  6,84 - 15,90

  Perasa berasaskan cendawan dan truffle. Diperakui Kosher. Sesuai untuk crouton dan untuk perasakan hidangan pertama.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Sos truffle, sos truffle hitam bebas gluten 180 gr

  5,40

  Jika anda ingin menunjukkan keanggunan dalam hidangan anda tanpa melepaskan keaslian dan rasa perkara mudah, cuba Sos Truffle Hitam kami. Penyediaan itu adalah ratu sos "siap". Ia disediakan dengan Black Truffle dan sesuai untuk digabungkan dengan hidangan ringkas seperti pasta telur, telur goreng dan daging mentah. Gabungan rasa dan ketepatan yang ideal.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai