Memaparkan 12 keputusan

 • Truffle musim panas carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Keistimewaan berdasarkan hirisan truffle musim panas dalam minyak. Diperakui Kosher. Sesuai untuk crouton dan untuk perasakan hidangan pertama.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Krim truffle hitam bebas gluten 180 gr

  5,40

  Krim Truffle Hitam memperkayakan meja dengan rasa dan bau truffle. Resipi yang ringkas tetapi berharga, berkrim dan sesuai untuk digunakan dalam pelbagai penyediaan: sebagai sos untuk pasta atau sebagai perasa untuk nasi, sebagai inti untuk pasta yang diisi, sesuai sebagai sapuan pada roti bakar.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Sos tomato dan truffle musim panas 90 gr

  5,82

  Kepakaran berasaskan sos tomato dan truffle musim panas. Sesuai untuk perasa daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Mostarda dan truffle musim panas hitam 80 gr

  6,24

  Kepakaran berasaskan mustard dan truffle musim panas hitam. Sesuai untuk perasa ikan, kerang, daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • EVO OIL Minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam

  6,00 - 8,85

  Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam (ubi melanosporum vitt). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle. Minyak zaitun dara tambahan kami yang diselitkan dengan baik adalah hidangan kulinari. Bertekstur mentega dan licin serta penuh dengan rasa, minyak ini akan menggembirakan para gourmet yang arif dan tukang masak pemula. Dihasilkan dengan hebat dalam kelompok kecil oleh tukang yang mencelup truffle halus dalam minyak zaitun dara, minyak truffle hitam kami lebih kuat daripada truffle putih kami.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle hitam

  5,13 - 8,70

  Perisa berperisa dengan truffle hitam berasaskan minyak zaitun dara tambahan. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  PilihMemuatkan Selesai
 • Sos hitam dengan truffle musim panas hitam 5% 180 gr

  9,30

  Sos hitam dengan 5% truffle musim panas hitam. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos truffle hitam bebas gluten 180 gr

  3,54

  Sos truffle hitam ialah sos merah yang diperbuat daripada pulpa tomato yang digabungkan dengan rasa truffle hitam. Sos wangi yang akan menghiasi sebarang penyediaan dengan elegan.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos Arrabbiata, sos pulpa tomato tanpa gluten 180 gr

  3,15

  Sos all'Arrabbiata adalah salah satu resipi masakan Rom yang paling terkenal dan digemari. Bahan-bahan yang sedikit dan mudah untuk perasa dihargai di seluruh dunia. Kami menyediakan sos ini hanya menggunakan pulpa tomato Itali, minyak zaitun dara tambahan dan taburan lada cili. Pinggan penne dengan sos Arrabbiata kami sesuai untuk semua acara: tetamu yang tidak dijangka, pasta tengah malam atau makan tengah hari yang dibungkus di tepi laut.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Tagliatelle telur truffle hitam 250 gr

  7,50

  Pasta telur kering dengan truffle hitam. Pasta artisanal buatan tangan oleh Antico Pastaio dari Abbruzzo.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Telur tagliolini dengan Bianchetto truffle 250 gr

  11,70

  Pasta telur dengan Bianchetto truffle. Telur yang digunakan berasal dari ayam kampung yang diberi makan secara eksklusif dengan bijirin BUKAN GMO. Gandum durum yang dipilih adalah NON-GMO, ditanam, disimpan dan berumur secara eksklusif di rantau Marche. Diperakui organik untuk mengekalkan indeks gluten dan granulometrik yang tinggi, untuk mengelakkan kelekitan dan menjamin tekstur dan ketat pasta semasa memasak.

  Baca lebih lanjutMemuatkan Selesai
 • Vinaigrette truffle 100 ml

  8,64

  Perasa berasaskan minyak zaitun dara tambahan dan cuka balsamic Modena IGP. Ia sesuai sebagai perasa pada salad, risotto, telur, daging dan keju.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai