Mostarda dan truffle musim panas hitam 80 gr

6,24

Kepakaran berasaskan mustard dan truffle musim panas hitam. Sesuai untuk perasa ikan, kerang, daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

38 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776819074 COD: 9074 kategori: , tag: , , , , , ,

Keistimewaan berasaskan truffle musim panas mustard dan hitam kami ialah karya kulinari sebenar, perasa luar biasa yang menggabungkan kemanisan mustard dengan rasa truffle musim panas hitam yang pedas dan berharga. Gabungan perisa yang unik ini menjadikan produk kami tidak dapat dinafikan dan serba boleh, sesuai untuk memperkayakan banyak penyediaan masakan.

Mustard adalah perasa tradisional yang disukai dalam banyak masakan dan kami hanya menggunakan bahan terbaik dalam resipi kami. Asasnya terdiri daripada air, biji sawi, cuka dan garam, manakala pengawet natrium bisulfit menjamin kesegaran dan ketahanannya.

Truffle musim panas hitam, juga dikenali sebagai Tuber aestivum Vitt., ialah salah satu truffle yang paling dihargai dan digemari kerana aromanya yang pedas dan bersahaja. Kehadirannya pada kadar 3% dalam keistimewaan kami memberikannya nota kemewahan dan kehalusan, mengubah setiap hidangan menjadi nikmat untuk selera.

Perasa ini sangat serba boleh dan sesuai dengan pelbagai bahan. Ia sesuai untuk perasa ikan dan kerang, meningkatkan rasa mereka tanpa menutupnya. Walaupun dengan daging, sama ada dimasak dan direbus, ia mencipta gandingan ilahi yang akan menjadikan hidangan anda tidak dapat dilupakan. Kepakaran mustard dan truffle musim panas hitam kami juga merupakan iringan yang sangat baik untuk hidangan sejuk dan salad. Gabungan kemanisan dan keamatannya menjadikannya sempurna untuk membezakan rasa segar dan ringan sayur-sayuran, mewujudkan keharmonian rasa yang benar-benar unik.

Untuk menjadikan produk kami lebih istimewa, kami telah menambah sentuhan aroma, yang meningkatkan lagi keharuman dan kerumitannya. Asid laktik E270 menjamin keasidan yang betul yang mengimbangi rasa, menjadikan kepakaran ini sebagai perasa yang seimbang sempurna.

Temui keajaiban kepakaran berasaskan mustard dan black summer truffle ini dan ubah setiap hidangan menjadi karya seni kulinari yang sebenar. Kepelbagaian dan rasa yang luar biasa menjadikannya produk yang unik dan sangat diperlukan untuk pencinta makanan yang enak. Eksperimen dengan kombinasi baharu dan cipta pengalaman gastronomi yang tidak dapat dilupakan dengan perasa berkualiti tinggi kami. Nikmati hidangan anda!

Bahan-bahan: Mustard (air, biji MUSTARD, cuka, garam, pengawet: sodium bisulphite), truffle musim panas (Tuber aestivum Vitt.) 3%, garam, perasa. Pengasid: Asid laktik E270.

Tarikh luput: 12 bulan.

Cara penggunaan: Sesuai untuk perasa ikan, kerang, daging, hidangan sejuk, daging rebus, salad.

Ciri organoleptik: Rupa: berkrim Warna: kuning Bau: tipikal Rasa: semulajadi, tipikal dan menyenangkan Keadaan: pepejal

Alergen: Produk mengandungi bahan alahan atau produk yang mengandungi komponen ini: MUSTARD dan SULPHITES. Tidak mengandungi gluten. Mengandungi pengasid: E270.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 756 / Kcal 182 Lemak 14,7 g daripadanya asid lemak tepu 1,2 g Karbohidrat 3,2 g daripadanya gula 2,3 g Protein 8,4 g Garam 5,66 g

berat badan 0,080 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Mostarda and black summer truffle 80 gr”