Oscietra Royal Caviar

45,90 - 1.590,00

Kaviar sturgeon Rusia (Acipenser gueldenstaedtii). Ia berasal dari sturgeon matang selama 12 tahun. Telur berdiameter antara 2,9 dan 3,1 mm dengan tekstur yang licin dan baldu. Aroma yang kaya dan kompleks, warna dari kelabu hingga coklat, malah kuning keemasan. Rasanya digariskan oleh pengasinan halus Malossol.

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
COD: N / A kategori: tag: , , , ,

Kaviar Amur sturgeon (Acipenser schrenckii) adalah hasil daripada usaha pembiakan mampan yang luar biasa, berjaya dijalankan di ladang akuatik paling maju di dunia yang terletak di China. Struktur luar biasa ini, di barisan hadapan sektornya, komited terhadap perlindungan dan pemuliharaan spesies sturgeon yang berharga ini, menjamin pendekatan beretika dan hormat terhadap alam sekitar.

Menghasilkan kaviar berkualiti tinggi memerlukan masa dan kesabaran. Hanya selepas sekurang-kurangnya 12 tahun pertumbuhan, sturgeon mencapai kematangan yang diperlukan untuk pengekstrakan halus telur berharga mereka. Proses kitaran hayat sturgeon yang berhati-hati dan penuh hormat ini menjamin pengeluaran kaviar dengan kualiti yang luar biasa, dengan kesempurnaan dan rasa yang tiada tandingannya.

Mutiara kaviar ini berbeza-beza dari separa pepejal hingga pejal, dengan saiz bijian memanjang dari 3,1 hingga 3,3 mm, dan kadang-kadang saiznya lebih besar, menambah rasa mulut yang menyenangkan. Spektrum warna mereka, dari coklat terang hingga kuning keemasan, adalah hidangan sebenar untuk mata, menambah sentuhan kemewahan dan kecanggihan pada mana-mana meja.

Rasa kaviar yang lazat ini adalah simfoni perisa. Dengan asas hazelnut yang halus, terdapat nota buah yang memberikan keseimbangan yang mengejutkan. Sayu berkrimnya menyelubungi lelangit dalam keseronokan yang menyelubungi dan menggembirakan, menawarkan pengalaman deria yang benar-benar unik.

Untuk memastikan kualiti luar biasa dan rasa kaviar yang luar biasa, proses Malossol digunakan, kaedah tradisional Rusia yang bermaksud "garam sedikit". Teknik ini menekankan kebaikan semula jadi kaviar, mengelakkan daripada menutup rasa tersendiri dengan jumlah garam yang berlebihan.

Akuakultur yang mampan, digabungkan dengan tahap ketukangan yang tinggi dalam pemprosesan kaviar, menjadikan makanan istimewa ini sebagai permata gastronomi sejati. Anda dengan bangganya boleh menikmati kaviar sturgeon Amur ini, kerana mengetahui bahawa anda menyumbang kepada perlindungan dan pemuliharaan spesies penting dan pada masa yang sama menikmati keseronokan pengalaman masakan yang tiada tandingannya. Sama ada anda memilikinya dalam suasana kasual atau perayaan istimewa, kaviar sturgeon Amur akan membawakan intipati keanggunan dan kecanggihan yang akan menjadikan setiap saat tidak dapat dilupakan.

Bahan-bahan: sturgeon roe, garam

Asal: Itali

Ciri-ciri organoleptik: telur bersaiz sederhana/besar, warna kelabu dengan warna bunyi bising, daripada coklat hingga keemasan; rasa yang kuat dan mantap

Keadaan penyimpanan: simpan di dalam peti sejuk pada 0°/+4°C

Syarat penggunaan: nikmati sendiri kaviar, sudukannya pada satu masa atau sebagai hiasan untuk hidangan pertama dan kedua berasaskan ikan

Tarikh luput: 90 hari dari pembungkusan untuk kaviar segar, 180 hari dari pembungkusan untuk kaviar yang mengalami sedikit pempasteuran. Setelah dibuka, simpan dalam peti sejuk dan makan dalam masa 3 hari

Alergen: ikan dan produk terbitan

Nilai pemakanan setiap 100 g (variasi bermusim mungkin berlaku):
Tenaga: 927kJ / 221kcal
Lemak: 11 g yang mana asid lemak tepu 2,4 g
Karbohidrat: 4,8 g yang mana gula 0,3 g
Protein: 26 g
Garam: 2,9 g

berat badan N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

Jenama

Kod HS

16043100

Kadar cukai

22

Negara asal

Italy

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Royal Oscietra Caviar”