Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle hitam 250 ml

8,70

Perasa berasaskan minyak zaitun extra virgin berperisa truffle hitam (ubi melanosporum vitt). Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

207 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay

Perasa luar biasa ini adalah kelazatan masakan yang menggabungkan kecemerlangan minyak zaitun extra virgin dengan aroma unik dan menyelubungi truffle hitam (ubi melanosporum vitt). Sinergi perisa ini adalah lagu pujian sebenar kepada penghalusan gastronomi, menambahkan nota kemewahan pada setiap hidangan.

Minyak zaitun extra virgin terkenal dengan kualiti unggul dan rasa buah yang licin. Diperkaya dengan truffle hitam, perasa ini mencapai tahap kecemerlangan baharu. Truffle hitam, dengan aromanya yang pedas dan tidak dapat disangkal, memberikan minyak aroma yang menyelubungi dan kekayaan rasa yang merebak dalam setiap gigitan.

Perasa ini sesuai untuk meningkatkan rasa crouton dan inti, menjadikan pembuka selera pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Sama ada anda merancang untuk menyediakan hidangan pertama yang halus atau hidangan kedua yang lazat, perasa ini akan menjadi sentuhan yang sempurna untuk membawa mana-mana hidangan ke peringkat seterusnya.

Omelet, dengan keanggunan ringkasnya, akan bertukar menjadi karya gastronomi terima kasih kepada perasa ini. Rasa truffle hitam sesuai dengan telur, mencipta simfoni perisa yang akan menggembirakan selera yang paling halus.

Tetapi kemungkinan menggunakan perasa ini tidak berkesudahan. Anda boleh bereksperimen dengan kreativiti masakan anda, menggunakannya sebagai asas untuk sebarang hidangan truffle. Daripada pasta gourmet hingga risotto berkrim, daripada daging halus hingga keju yang lazat, setiap hidangan akan memperoleh dimensi rasa dan keseronokan yang baharu.

Tidak hairanlah perasa ini telah menjadi pilihan penting bagi pencinta masakan gourmet. Kepelbagaian dan rasa yang luar biasa menjadikannya salah satu kecemerlangan masakan yang paling dihargai.

Dengan setiap titisan perasa ini, anda akan dapat menikmati pengalaman masakan yang unik dan tidak dapat dilupakan. Sama ada anda menggunakannya untuk memperkayakan hidangan harian atau untuk meraikan majlis istimewa, perasa truffle hitam ini akan berubah menjadi sentuhan kemewahan dan kehalusan yang akan membawa selera anda pada perjalanan deria yang luar biasa. Temui keseronokan mencipta hidangan gourmet dengan perasa berharga ini dan biarkan diri anda ditakluki oleh kecemerlangan masakan yang hanya boleh ditawarkan oleh truffle hitam dan minyak zaitun extra virgin.

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin 99%, aroma.

Tarikh luput: 24 bulan.

Cara penggunaan: Untuk memanfaatkan sepenuhnya kualiti produk, disyorkan untuk menggunakan satu sudu teh minyak setiap orang. Ia sesuai sebagai perasa untuk crouton dan inti untuk pembuka selera, hidangan pertama dan kedua, omelet dan dalam apa jua keadaan sebagai asas untuk semua hidangan dengan truffle.

Alergen: Produk tidak mengandungi bahan alergen atau produk yang mengandungi komponen tersebut. Semasa pengumpulan, pemindahan dan pemprosesan, produk tidak tertakluk kepada sebarang risiko pencemaran silang. Tidak mengandungi gluten atau pengawet.

Nilai pemakanan setiap 100 g: Tenaga Kj 3676 / Kcal 894 Lemak 99 g yang mana asid lemak tepu 18 g Karbohidrat 0 g daripadanya gula 0 g Serat 0 g Protein 0 g Garam 0 ,XNUMX g

berat badan 0,250 kg
Dimensi 5 × 5 × 10 cm
Jenama

Kadar cukai

4

Kod HS

15179099

Negara asal

Italy

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Minyak zaitun dara tambahan dengan truffle hitam 250 ml”