Pesto merah bebas gluten 180 gr

3,45

Pesto merah biasanya dipanggil "red pesto alla genovese" saudara kepada pesto alla genovese klasik. Resipi disediakan dengan basil Itali, minyak bunga matahari dan tomato kering berkualiti tinggi. Penggunaan tomato yang dikeringkan dengan matahari memberikan warna merah yang kuat, menjadikan pesto ini sesuai untuk perasa pasta, gnocchi atau untuk disapu pada roti bakar.

363 tersedia

PEMBAYARAN SELAMAT
  • Jalur
  • Kad Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cari Kad
  • PayPal
  • Apple Pay
EAN: 8388776818817 COD: 1528 kategori: tag: , , , , , , ,

Pesto merah kami, juga dikenali sebagai "Pesto merah Genoese", ialah saudara lazat pesto Genoese klasik. Resipi beliau dicipta dengan penuh berhati-hati, menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi dan rasa asli selasih Itali, minyak bunga matahari dan tomato kering yang dipilih dengan teliti.

Basil Itali, dengan kandungan 6%, adalah asas kepada sos lazat ini. Ditanam dengan kasih sayang di kawasan luar bandar Itali yang indah, selasih memberikan pesto aroma segar dan tidak dapat disangkal, yang digabungkan dengan sempurna dengan bahan-bahan lain untuk mencipta simfoni perisa. Minyak zaitun extra virgin telah dipilih dengan teliti untuk memperkayakan pesto dengan rasa halusnya, memberikan kelembutan yang unik dan rasa yang kaya. Tomato yang dikeringkan matahari, dengan kandungan 9%, adalah unsur tersendiri bagi pesto ini, memberikan ciri warna merah pekatnya. Tomato kering matahari juga memberikan rasa manis semula jadi dan rasa pekat yang sebati dengan selasih dan bahan-bahan lain. Kacang Cajou, keju, bawang putih dan garam melengkapkan resipi lazat ini, menambah rasa krim dan rasa yang akan menjadikan setiap hidangan istimewa.

Pesto merah kami sangat serba boleh dan boleh digunakan untuk perasa pasta, gnocchi atau sebagai sajian lazat untuk crouton. Dengan rasa yang kaya dan menyelubungi, pesto ini akan menjadikan setiap hidangan pengalaman kulinari yang luar biasa. Tambahan pula, kami berbangga untuk menawarkan produk organik, dibuat dengan rasa cinta terhadap alam semula jadi dan tanpa menggunakan organisma diubah suai secara genetik (GMO), kerana kami percaya pada kualiti dan penghormatan terhadap alam sekitar.

Dengan pesto merah kami, anda boleh membawa rasa asli Itali ke meja dan menikmati pengalaman masakan yang tidak dapat dilupakan yang akan mengejutkan dan menggembirakan tetamu anda. Eksperimen dengan resipi baharu dan biarkan diri anda ditakluki oleh keajaiban pesto merah, sos yang meningkatkan rasa masakan Mediterranean dan akan menjadikan setiap hidangan sebagai detik keseronokan dan perkongsian.

Bahan-bahan: Minyak zaitun extra virgin*, pulpa tomato*, tomato kering* 9%, basil Itali* 6%, kacang cajou*, keju* (susu*, garam, rennet), bawang putih*, garam, antioksidan: asid askorbik . * biologi. Produk tidak mengandungi GMO.

Tarikh luput: Untuk dimakan dalam tempoh 24 bulan. Jangka hayat terjamin: 3/4 (18 bulan).

Cara penggunaan: Seperti sedia ada, sedia untuk digunakan.

Ciri-ciri organoleptik: Ketekalan: berkrim Warna: merah gelap Bau: tipikal selasih dan tomato yang dikeringkan di bawah sinar matahari Rasa: tipikal basil dan tomato yang dikeringkan di bawah sinar matahari.

Alergen: Mengandungi: kacang dan susu. Bebas gluten.

Pembungkusan utama: Balang kaca + penutup tinplate.

Nilai pemakanan setiap 100 g produk: Tenaga: 1765 kJ / 428 kcal Lemak: 42 g daripada asid lemak tepu 6,5 g Karbohidrat: 8,6 g daripadanya gula 5,2 g Protein: 2,9 g Garam: 1,6 .XNUMX gr

berat badan 0,180 kg
Jenama

Kadar cukai

10

Ulasan

Namun tiada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengulas “Pesto merah bebas gluten 180 gr”