Paparan 1-12 hasil 15

 • Bruschetta pedas, sos tomato pedas bebas gluten 180 gr

  4,02

  Bruschetta Piccantina ialah sos tomato pedas, sesuai sebagai iringan kepada kentang goreng atau crouton semasa minuman beralkohol yang lazat, untuk bourguignonne, untuk dicadangkan dengan daging panggang dan dalam penyediaan hamburger. Untuk menyediakannya kami hanya menggunakan pulpa tomato Itali dan bahan-bahan berkualiti tinggi. Percikan cili api menjadikannya manis dan sedap.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pistachio dan pate bawang putih 190 gr

  11,76

  Pistachio dan bawang putih patè “Gusto”.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pistachio Sicily pesto 190 gr

  11,34

  Sicily pistachio pesto “Gusto”.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto dengan cendawan pistachio dan porcini 190 gr

  9,60

  Pistachio pesto dan cendawan porcini "Gusto".

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto truffle hitam bebas gluten 180 gr

  4,56

  Pesto dengan truffle hitam lahir daripada idea untuk memperkayakan pesto Genoese klasik kami dengan salah satu bahan yang paling berharga di bumi: truffle hitam. Kesederhanaan dan keanggunan yang digabungkan dalam resipi unik menjadikannya produk yang halus. Sesuai untuk pembuka selera tetapi juga untuk hidangan pertama, trofie, gnocchi dan… mengapa tidak? Dengan puri yang ringkas. Dengan truffle dan pesto anda boleh memperkayakan walaupun hidangan yang paling mudah.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto Genovese organik bebas gluten 180 gr

  4,95

  Pesto Genoa Organik disediakan dengan bahan-bahan terpilih iaitu bahan mentah organik, dan formulasinya telah direka untuk menawarkan produk yang baik pada harga yang sangat menarik. Ciri utamanya ialah rasa seimbang dan tekstur berkrim. Produk sensasi untuk digunakan dengan kedua-dua pasta dan pembuka selera.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto alla Genovese bebas gluten 180 gr

  3,45

  Pesto alla Genovese disediakan hanya menggunakan basil Itali (36%). Bau harum selasih digabungkan dengan nota kuat keju Itali yang sangat baik: Pecorino. Dengan cara ini semua bahan bergabung untuk mencipta resipi dengan konsistensi yang lebih tebal: sesuai untuk kedua-dua hidangan pertama dan sos yang boleh disebarkan.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto truffle pistachio musim panas 190 gr

  10,20

  Perasa berasaskan pesto pistachio dengan truffle musim panas.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto merah organik bebas gluten 180 gr

  4,95

  Pesto merah organik, resipi yang boleh disimpan pada suhu bilik selama 18 bulan, disediakan dengan bahan mentah yang diperoleh sepenuhnya daripada pertanian organik dan diproses sepenuhnya dengan minyak zaitun dara tambahan, pulpa tomato Itali dan tomato kering matahari. Hanya produk yang luar biasa, berkrim dan wangi. Sesuai untuk mereka yang ingin merasai produk dengan kepastian bahawa bahan mentah diperolehi sepenuhnya daripada pertanian organik.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto merah bebas gluten 180 gr

  3,45

  Pesto merah biasanya dipanggil "red pesto alla genovese" saudara kepada pesto alla genovese klasik. Resipi disediakan dengan basil Itali, minyak bunga matahari dan tomato kering berkualiti tinggi. Penggunaan tomato yang dikeringkan dengan matahari memberikan warna merah yang kuat, menjadikan pesto ini sesuai untuk perasa pasta, gnocchi atau untuk disapu pada roti bakar.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Pesto tauhu vegan bebas gluten dan bebas laktosa 180 gr

  4,44

  Pesto tauhu vegan ini adalah alternatif yang hebat kepada pesto selasih Genoa tradisional. Hasil yang lebih ringan dan sihat tanpa menjejaskan rasa. Tanpa gluten dan bebas laktosa, sos ini sesuai bukan sahaja untuk vegan tetapi juga untuk orang yang tidak bertoleransi laktosa. Anima Veg telah menggantikan keju dengan tauhu untuk mendapatkan hasil vegan tulen tanpa mengorbankan rasa dan krim. Sangat disyorkan untuk vegan dan bukan vegan!

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai
 • Sos Bolognese tanpa gluten 180 gr

  3,87

  Ragù alla Bolognese ialah perasa tradisional masakan Emilian, disediakan dengan pulpa tomato dan daging lembu Itali. Setiap keluarga menyimpan resipi yang diturunkan dari generasi ke generasi dan perkara yang sama berlaku untuk resipi sos Bolognese kami. Dan, dengan cara ini, kami ingin mencapai meja Itali dengan produk buatan tangan yang merupakan hasil daripada menggunakan bahan mentah terbaik. Sesuai dengan semua jenis pasta.

  Aggiungi al carrelloMemuatkan Selesai